Hírcsokor

2012.08.12 13:16
 
- Az egykori WWE szupersztár aki jelenleg a TNA alkalmazottja Hulk Hogan tegnap ünnepelte az 59. születésnapját, míg Bill Alfonso az ECW egykori pankrátora az 55. születésnapját ünnepelte. Boldog születésnapot kívánunk nekik!
 
- Az október 19. élő Raw eseményre, New Jersey-ben a WWE egy John Cena vs. CM Punk Last Man Standing mérkőzést és egy Daniel Bryan vs. Kane Steel Cage mérkőzést hírdettek meg.
 
- A pénteki Smackdown adással egyhuzamban Booker T, Sin Cara és Ryback voltak a legkeresettebb kifejezések a Twitter-en. A WWE nagyon örül, hogy a rajongók egyre jobban megkedvelik Ryback karakterét, mivel pletykák szerint a jövőben a szervezet egyik arca lehet belőle.
 
- Wade Barrett részt vesz a Smackdown csapattal a WWE Ázsiai turnéján. A nemrég sérüléséből visszatért pankrátornak már mérkőzése is volt az egyik house show keretén belül, ahol az információk szerint jól fogadták az új karakterét. Wade Barrett a Twitter-en nagyon örült a jó fogadtatásnak, és azt ígérte, hogy hamarosan a tévés adásokban is feltűnik.
 

 

Téma: Hírcsokor

Nincs hozzászólás.

Új hozzászólás hozzáadása