Hírcsokor

2012.08.12 13:22
 
- Booker T a Smackdown general managere a péntek esti Smackdown-ban bejelentett jövőhéten egy Eve Torres vs. Kaitlyn mérkőzést, melynek győztese megkapja rá a jogot, hogy Booker T asszisztense lehessen.
 
- Szintén a pénteki Smackdown-ban a Primetime Players csapata Titus O'Neil és Darren Young megnyerték az elsőszámú kihívói jogot a tag team övekért. Bár a csapat menedzserét AW-t kirúgták, nincsenek olyan hírek, hogy emiatt elvennék a csapattól ezt a kihívói jogot. A Summerslam-re a pletykák szerint, viszont egy triple threat mérkőzést terveznek a tag team övekért.
 
- A WWE tisztviselői nagy reményeket fűznek a Damien Sandow és Brodus Clay jövőbeli viszályához. A napokban a Raw egyik house show-ján ismét összeeresztették a két pankrátort, amit a helyi közönség nagyon jól fogadott, ez szintén pozitív visszajelzés a szervezet számára. Az is elképzelhető, hogy kettejüknek mérkőzése lesz a nyár legnagyobb gáláján, a Summerslam-en.
 
- A TNA kiadott a legnagyobb gálájukról, a Bound for Glory-ról egy új plakátot, melyen a szervezet legnagyobb sztárjai szerepelnek, mint például Austin Aries, AJ Stlyes, Jeff Hardy, Kurt Angle, Sting, James Storm vagy a frissen leszerződtetett Chavo Guerrero.
 

 

Téma: Hírcsokor

Nincs hozzászólás.

Új hozzászólás hozzáadása