Hírcsokor

2012.05.27 06:56

- Az egykori WWE Diva Ashley Massaro ma ünnepli a 33. születésnapját. Boldog születésnapot kívánunk neki!

 

 

- Jim Ross a Twitter-en a következőket írta Daniel Bryan-ről:

"Vitathatatlan, hogy Daniel Bryan minden idők egyik legjobb pankrátora. Az én véleményem szerint, senki nem birkózik jelenleg olyan jól ebben a szervezetben, mint ő."
 
 
- Vickie Guerrero lehetséges, hogy pár élő adást ki fog hagyni, mivel a Twitter-en közzétette, hogy nagyon fáj a hasa, és az orvos azt tanácsolta neki, hogy keveset mozogjon, és pihenjen.
 
 
- A két pankrátor, aki a Smackdown-on Ryback legyőzött nem mások voltak, mint az egykori NWA bajnok Chase Owens, és az egykori ROH pankrátor, Ricky Reyes. Ryback egyébként a szemsérülését, állítása szerint edzés közben szerezte.
 
 
- A WWE közzétette az augusztus 21-én megjelenő "WWE's 50 Greatest Finishing Moves" dokumentumfilmjének a borítóját. A dokumentumfilm egyébként DVD-n és Blu-Ray-en is megjelenik majd, a borítón pedig Shawn Michaels szerepel.
 
 
- The Miz ugrott be Chris Jericho helyére a tegnapi Ecuador-i élő Raw eseményen. The Miz CM Punk-al küzdött meg a WWE övért, azonban a mérkőzést elvesztette. Chris Jericho a 30 napos eltiltása miatt nem tudott ott lenni a mérkőzésen.
 
 
- A WWE azzal fenyegette meg Chris Powell újságírót, hogy be fogja perelni, ha nem vonja vissza azt a kijelentését, hogy Linda McMahon a szenátusi pénzekből akarja finanszírozni az "üzleti erőszakot" és a "pornográfiát", amit ő pankrációnak hív. Chris Powell szerint a WWE vádaskodása felesleges, mivel ő egyik cikkében sem említette meg Linda McMahon nevét.
 

- A WWE Hall of Famer Shawn Michaels és az egykori WWE szupersztár Lance Storm is kiállt Chris Jericho mellett. Mint tudjuk, Chris Jericho-t 30 napra felfüggesztették a szervezetnél, mivel meggyalázta a brazíliai zászlót, úgy, hogy ez az eset, nem is volt betervezve. Shawn Michaels és Lex Luger szerint, Chris Jericho csak egy jól bevált pankrációs fogást alkalmazott, csak épp rosszkor és rossz helyen.