Hírcsokor

2012.08.13 12:34
 
- Jim Ross-tól tegnap a Twitter-en kérdezték a rajongók, hogy mikor lesz már ismét az NXT normális TV adón a USA-ban. Jim Ross azt válaszolta, hogy szerinte hamarosan, csupán a megfelelő csatornát kell megtalálni a műsor számára.
 
- A WWE továbbra is dolgozik a WWE Network-on, aminek a megjelenését erre az évre ígérték. Belső információk szerint majdnem elkészültek az 1990-es évek összes felvételének a digitalizásával, és minőségi feljavításával.
 
- JBL egy jótákonysági ötlettől vezérelve belement, hogy megmássza a világ legmagasabb hegyeit. A tervek szerint hat hét múlva indul a Kilimandzsáróra, ami Afrika legmagasabb hegye, a maga 5893 méter magasságával.
 
- A WWE várhatóan a jövőhét hétfői Raw-n bejelenti, hogy milyen mérkőzés lesz a Summerslam gála pre-show-ja a youtube-on.
 
- Evan Bourne nemrég a Twitter-en írta a rajongóinak, hogy szerinte még pár hónapig biztos elfog tartani, amíg a lába teljesen helyrejön.
 
- Yoshi Tatsu a WWE egyik house show eseményén legyőzte Jinder Mahal-t Shanghaj-ban, azonban a mérkőzés után Yoshi arra panaszkodott, hogy nagyon fáj a karja. A mérkőzés után az orvosok azonnal megvizsgálták, ám nem adtak ki információkat Yoshi állapotával kapcsolatban, az is lehet, hogy komolyan megsérült.
 

 

Téma: Hírcsokor

Nincs hozzászólás.

Új hozzászólás hozzáadása