Hírcsokor

2012.08.13 12:38
 
- Mint már korábban írtuk Wade Barrett visszatért, és szerepel a WWE Smackdown csapatának Ázsiai turnéján. A turné egyik helyszínén, Shanghaj-ban Wade Barrett legyőzte Ted DiBiase-t. Mikor Wade Barrett bevonult a ringbe, a közönség hangos "Welcome Back" skandálásba kezdett.
 
- A WWE megerősítette, hogy Shawn Michaels a jövőhét hétfői Raw-n is ott lesz, és ott lesz a ring mellett barátja, Triple H mellett is a Summerslam gálán. A jövőheti Raw-n valószínűleg azért lesz ott HBK, hogy Triple H és Brock Lesnar mérkőzését még jobban felfuttassák. Bár sok rajongó azt várja, hogy HBK így akar visszatérni, ő azt írta a Twitter-en, hogy semmi esetre sem akar belekeveredni a mérkőzésbe.
 
 
- A tegnapi WWE Raw house show-n volt egy különleges vendég Biloxi, Mississippi-ben. Nem más, mint maga Paul Bearer, aki kijött a ringbe, hogy a Triple H vs. Brock Lesnar mérkőzésről beszéljen, azonban Heath Slater félbeszakította. Paul elmondta neki, hogy bár ő nem pankrátor, ismer olyasvalakit aki kiállna Slater ellen. Ezután Ryback jött a ringbe, és elverte Slater-t.
 
- Vickie Guerrero is megszólalt annak kapcsán, hogy Kevin Nash szerint Eddie Guerrero - Vickie egykori férje - és Chris Benoit öv szerzése okozta a pro-wrestling halálát. Vickie a Twitter-en elmondta, hogy szerinte bárki aki Eddie-t bántja, az csak azt bizonyítja be, hogy mennyire érdektelen és unalmas az élete, hogy hazugságokkal akar a figyelem középpontjába kerülni.
 

 

Téma: Hírcsokor

Nincs hozzászólás.

Új hozzászólás hozzáadása