Hírcsokor

2012.08.13 19:05
 
- Tyler Reks a Twitter-en elmondta a rajongóinak, hogy előreláthatólag ő és csapattársa Curt Hawkins szerepelni fognak mind a ma esti Raw-van, mind pedig a pénteki Smackdown műsorban.
 
- Abraham Washing-ton kirúgása óta folyamatosan gyalázza az egész WWE szervezetet, de különösképp Linda McMahon-t a Twitter-en. AW szerint Linda-ból sohasem lesz igazi politikus, és ideje lenne felhagyni a gondolatával is. Ezenkívül azt is megemlítette, hogy komoly gondok vannak a szervezeten belül, ha egy mondat miatt kirúgnak embereket.
 
- Az egyik rajongó megkérdezte Chris Jericho-tól a Twitter-en, hogy mit szól AW kirúgásához. Chris Jericho csak annyit mondott, hogy bár nem ért egyet a döntéssel, ez már nem az Attitude Era és ezt el kell fogadni.
 
- Bekerült a WWE fejlesztési részlegére Ric Flair lánya Ashley Flair, akinek a ringbeli neve jelenleg csak annyi, hogy "Charlotte", amit onnan kapott, hogy Charlotte, North Carolina-ban született. A WWE szerint Ashley-nek még pár hónapjába biztos bele fog telni, hogy bekerüljön valamelyik WWE-s műsorba.

 

Téma: Hírcsokor

Nincs hozzászólás.

Új hozzászólás hozzáadása