Hírcsokor

2012.08.15 08:58
 
- Tegnap ünnepelte a 42 születésnapját Spike Dudley, az 55. születésnapját Bill Alfonso, az 57. születésnapját Terry Taylor és a 63. születésnapját Jim Brunzell. Boldog születésnapot kívánunk nekik!
 
- A pénteki Smackdown 1.89-es kábeltévés értéket ért el, ami körülbelül 2.728.000 nézőt jelent. Ez az érték a múltheti 1.91-es értéktől egy nagy kicsit elmarad.
 
- A WWE bejelentett két mérkőzést a csütörtöki Superstars adásra, ezek pedig a következők. Egy Jey Uso & Jimmy Uso vs. Johnny Curtis & Michael McGillicutty és egy Aley Riley vs. Drew Mcintyre mérkőzés. A WWE azt is elárulta, hogy az adásban Johhny Curtis új kinézettel fog megjelenni.
 
- Chris Jericho a Hardcore Justice gála után nem csak azt árulta el a Twitter-en, hogy a létrás mérkőzés tetszett neki a legjobban, hanem azt is, hogy a mérkőzés résztvevői közül bárkivel szívesen megküzdene. Nevezetesen Christopher Daniels-el, Kurt Angle-el, Samoa Joe-val és AJ Styles-al.
 
- Zack Ryder a Twitter-én megemlítette, hogy bár nem volt ott a hétfői Raw-n, a rajongóinak nem kell izgulnia, mivel ő ott lesz a pénteki Smackdown adáson, amit a WWE ma este vesz fel.
 
- Az egykori WWF Interkontinentális bajnok, 1998-as King of the Ring győztes és UFC Hall of Famer Ken Shamrock karaktere benne lesz a hamarosan megjelenő új videojátéknak, a WWE '13-ban. A karakter az Attitude Era módban lesz megtalálható.

 

Téma: Hírcsokor

Nincs hozzászólás.

Új hozzászólás hozzáadása