Hírcsokor

2012.05.28 19:20

- Tegnap ünnepelte a 30. születésnapját a WWE Díva Natalya, az 57. születésnapját pedig Eric Bischoff. Ma pedig az egykori WWE szupersztár Charles Warrington ünnepli a 41, míg a WWE legenda Kamala a 62 születésnapját. Boldog születésnapot kívánunk nekik!

 

 

 
- A WWE kiadott egy új John Cena "Salute a Cenation" pólót, amit bárki meg is rendelhet a WWEShop-on, de a WWE ezzel a pólóval főleg a fiatalabb korosztályt szeretné megcélozni.
 
 
 
- Mint ahogy azt már korábban írtuk, Brock Lesnar és az UFC elnöke Dana White azt beszélték meg, hogy lehetséges, hogy Brock Lesnar a jövőben visszatérne az UFC-hez. Friss információk szerint a Las Vegas-i megbeszélés nem sikerült túl jól, ezért nem valószínű, hogy Lesnar visszamenne a közeljövőben az UFC-hez. Viszont olyan híresztelések is megjelentek, melyek szerint ez is csak a történet része, és a UFC csak a reklám miatt szerepel benne.
 
 
 
 
- A ma esti Raw Supershow New Orleans-ban lesz megrendezve. Az adásra meg van hirdetve egy Big Show & John Laurinaitis vs. John Cena handicap mérkőzés, és egy CM Punk vs. Daniel Bryan mérkőzés a WWE övért. Az adásra sem Triple H, sem Brock Lesnar felbukkanása nem várható. Az adást élőben is megtekinthetitek majd a weboldalunkon, a "RAW" menüpontban.
 
 

- Mick Foley tegnap este ott volt a Smackdown élő eseményén  Louisiana-ban, ahol Santino Marrella-nak segített legyőzni Jack Swagger-t egy mérkőzésen, ami a US övért zajlott. Foley Mr. Socko-val támadta meg Swagger-t.

 

 
- A WWE megváltoztatta a főbb eseményeket a közelgő Japán turné alkalmára, augusztusban. Az új felállás szerint, többek között ott lesz a turnén Sheamus, Kane, Randy Orton, Alberto Del Rio és John Laurinaitis is. A turné végére egy Alberto Del Rio vs. Randy Orton vs. Sheamus vs. Kane mérkőzést hírdetnek a nehézsúlyú világbajnoki övért.
 
- Jim Ross a napokban közzétette a blogjában a véleményét Daniel Bryan és CM Punk Over the Limit-en megtörtént mérkőzéséről. Jim Ross szerint a két pankrátor óriási teljesítményt nyújtott a ringben, és olyan mérkőzést csináltak, amit már hónapok óta nem látott ebben a szervezetben. Ross szerint egyértelmű, hogy ők ketten a WWE jövője, és ez a generáció nagy tetteket hajthat végre.
 
 
- A WWE közelgő No Way Out nevű eseménye Németországban "No Escape" néven fog futni, mivel náluk az Elimination Chamber PPV-t hívják No Way Out-nak, azért, mivel ebben az országban a "chamber" azaz kamra szó politikailag nem számít korrektnek a második világháború eseményei miatt.