Hírcsokor

2012.06.03 19:21

- Mark Henry akit pár hete megműtöttek és most az otthonában lábadozik, a Twitter-en közölte a rajongóival, hogy 5 éve nem érezte ilyen egészségesnek magát, és, hogy hamarosan visszafog térni:

 
"A francba... öt éve nem éreztem ilyen jól és ilyen egészségesnek magam, mint jelen pillanatban. Hihetetlen, hogy a rajongóknak milyen gyógyító erejük van. Nem kell aggódni, hamarosan visszatérek, és jön velem együtt a Hall of Pain is!"
 
 
- A WWE holnapján megjelent egy új cikk Christian-ról, amiben arról írnak, hogy lehetséges-e, hogy Christian csak megjátssza a jelenlegi jófiú karakterét, és igazából csak az a célje, hogy manipulálja a közönséget.
 
A cikkben leírják, hogy a sérülése előtt Christian milyen ridegen bánt a rajongókkal, és azt is, hogy lehetséges, hogy most csak azért ilyen kedves, mert sikerült megszereznie Cody Rhodes-tól az interkontinentális övet.
 
 
- Mick Foley a Twitter-en leírta, hogy ő részt vesz a WWE '13 videojátékban a karaktere elkészítésében. Foley nagyon örül, hogy benne lehet a videojáték Attitude részlegébe, és elmondja, hogy rengeteg régi emlék tört fel, miközben részt vett a videojáték elkészítésében.