Hírcsokor

2012.06.05 19:35
- A mai RAW adásában John Cena Michael Cole ellen meccselt, amikor is Cena a szorításával arra bírta a "WWE hangját", hogy kérjen bocsánatot azoktól, akiket megbántott, többek között a két Hall of Famer kommentátortárstól, Jerry Lawler-től és Jim Ross-tól. Jim Ross még a mérkőzés alatt a Twitterén elfogadta Cole bocsánatkérését és azt mondta: "Lépjünk tovább!"
 
A két Hall of Famer: Jerry "The King" Lawler és Jim Ross

- A mai RAW-n egy Tag Team meccset láthattunk, amin a WWE csapatbajnoki párosa R-Truth és Kofi Kingston csapott össze Tyler Reks és Curt Hawkins ellenében, ám a csapatbajnoki cím ezúttal nem volt tét, ám a meccset így is a Bajnok páros nyerte. A meccs másnapján a két vesztes a saját Twitter oldalán próbált magyarázkodni:
Reks: "A változáshoz idő kell, emberek! Mivel a mérkőzés tétje nem a bajnoki övek voltak, ezért mi sem adtunk ki magunkból 100%-ot. Még visszajövünk ..."

Hawkins: "A meccsünk a RAW-n csak a kezdet volt ... sikeréhesek vagyunk!"
 
Curt Hawkins és Tyler Reks
- Ma este lesz a Smackdown adás felvétele, amelyre Triple H és Arn Anderson is hirdetve vannak. A show után meghirdetett Dark meccs pedig a Nehézsúlyú Bajnoki Övért fog zajlani: Sheamus vs Alberto Del Rio vs Kane, egy steel cage meccsen, melyen a speciális vendégbíró Arn Anderson lesz!
 
Triple H
- A napokban Eric Bischoff tette közzé véleményét Vince McMahon-ról és a WWE-ről.
Bischoff: "Nagyon meggyőzőnek találom, amit Vince McMahon, a családja és a személyzete tesz a szervezetben!"
"Rendkívül tisztelem Vince-t minden tekintetben és csak azt sajnálom, hogy nem volt lehetőségem hozzá közelebb dolgozni, amikor a WWE-ben voltam, pedig nagyon sok mindent tanulhattam volna tőle!"
 
Eric Bischoff
- Gorilla Monsoon ma ünnepelte volna 75. születésnapját, és ma lett 40 éves Mike "Nova" Bucci egykori ECW és WWE pankrátor. Boldog Születésnapot!

- A július 23-ai RAW lesz az 1000. a sorban és attól az időponttól kezdve minden RAW adás 3 órás lesz. A szervezeten belül azonban gyakorlatilag senki nem tartja pozitívnak a változást, inkább azt tartanák jónak, hogy egy 3 órás WWE adás lenne hetente, ami gyakorlatilag a Smackdown megszűnését eredményezné.