Hírcsokor

2012.06.06 13:54
-- A 'The Slate'-nek adott interjújában a friss Hall OF Famer Arn Anderson elhintette, hogy egy hatalmas bejelentésre készülnek a Smackdown felvételén amin ott lesz Triple H és John Cena is.
 
Ezt mondta: "Számítsatok egy hatalmas bejelentésre a két úriembertől. Nagyon örülök hogy itt történhet meg ez a dolog, bármit is tervelnek. A tőlünk elvárható legjobb show-t fogjuk nyújtani."
 

Anderson jelenleg a WWE egyik ügynöke. Azt is elmondta, hogy szerinte jelenleg sokkal nehezebb a pankrátoroknak, mint az ő érájában(80-as évek), hiszen rengeteget kell utazniuk, sok világ körüli útra kell menniük. Hozzátette: "Amikor ránézel a jelenlegi menetrendre láthatod hogy nagyon feszített a tempó. Amit ők szabadságnak hívnak, az általában az egyik helyről a másikra való utazás vagy a hazautazás. Az a menetrend amit ők csinálnak sokkal keményebb mint a miénk volt."
 
-- A WWE.com megjelentett egy cikket arról, hogy vajon Vince McMahon ki fogja-e rúgni John Laurinaitist a jövőheti 3 órás RAW Supershown. Itt egy kis részlet a cikkből: “Legutóbb Mr. Laurinaitis januárban volt megfigyelés alatt, akkor úgy tűnt, hogy Triple H ki fogja rúgni a GM-et, azonban Undertaker megjelenése megmentette. Majd Februárban is volt egy kirúgás közeli helyzete, amikor az igazgatótanács figyelmeztette. Másképp lesznek a dolgok most? Lehet, hogy Mr. McMahon kezeiben ismét megmenekül a Raw és Smackdown GM?”
 

-- Itt a WWE 2 legújabb youtube videója. Az egyik a RAW Backstage Fallout, amiben Dolph Ziggler fog beszélni a Sheamus elleni vereségéről valamint Kofi Kingston és R-Truth is nyilatkozik a megnyert küzdelmükről, a másikban pedig Hunico mutatja be a maszk kollekcióját.