Jim Ross blogbejegyzése Undertaker-ről

2012.07.07 17:03
JR újabb bejegyzéssel gazdagította blogját, íme a legfontosabb részek.


Szeretne-e RAW vagy SD GM lenni: "Köszönöm, nem. Olyan GM-re van szükség, akire elég hosszú távon lehet építeni, és egy jól mutató, karizmatikus személy kell! Régóta itt van már ennek az ideje!"

Undertaker visszavonulásáról: "Visszavonult-e Undertaker? OK, gondoljuk át a dolgot még egyszer! HA visszavonult volna Taker, akkor szerintetek a WWE nem csinált volna belőle egy óriási eseményt? Gyerünk emberek ... a WWE egy szórakoztató szervezet, és ha a valaha volt legnagyobb pankrátora azt mondaná, hogy itt az idő, akkor arról mind tudnánk, erről biztosíthatok mindenkit. Tehát a válasz NEM, Undertaker nem vonult vissza és NEM, nem tudom, hogy mikor fog és NEM gondolom, hogy VALAHA is fog veszteni a WrestleMania-n!"

Egy dolog, ami nagyon idegesíti: "Ha egy pankrátor nem tud színészkedni, de próbálkozik vele! Ha nehéz helyzetben vagy, csak legyél önmagad, ne legyél mesterkélt! Ha azt mondanák, hogy az én színészi képességeim bénák, az igaz is lenne, de egy pankrátornál ez egy elég kemény ügy, nekik nem csak a hangjukat hallani ..."
 

Téma: Jim Ross blogbejegyzése Undertaker-ről

Nincs hozzászólás.

Új hozzászólás hozzáadása