Jim Ross legfrissebb blogbejegyzései

2012.06.30 09:52
A WWE Hall of Famer, Jim Ross nemrég egy újabb bejegyzéssel frissítette népszerű blogját. Lássunk néhány részletet:

Money in the Bank meccsről: "Érdekes MITB meccseknek nézünk elébe. Az egyikben volt bajnokok fognak küzdeni egymással, igazi tapasztalt, öreg rókák, a másikban pedig lehetőségre váró fiatalok, akik mindent megtennének a győzelemért. Nagyon veszélyes a MITB meccstípusa, ami nagyon sok emlékezetes történést adott nekünk az elmúlt években. Amit a küzdelemben résztvevő emberek évről évre megtesznek azért, hogy szórakoztassanak titeket, az nagyon sok kockázattal és sérülésveszélyes helyzettel jár"
 
Ki lehet a következő nagy sztár: "Sokszor kérdeznek erről. És mindig ugyanazt a választ adom. Sokakban ott van a tehetség, de ezt az adott embernek kell nagyobb dolgokra váltania... Az az ember, akiben szerintem határtalan lehetőségek vannak nem más, mint Leakee,  Wild Samoan Sika fia. A srác régen amerikai futballozott és az egyik legjobb volt. Nagyon jó fizikumú, 190 centiméter és 118 kilogramm. Karizmatikus, és keményen dolgozik, hogy feljebb és feljebb léphessen. Az idő fogja eldönteni, hogy mekkora sztár lesz belőle, de nagyon meg lennék lepve, ha nem hallanánk többet róla."
 
John Cena 10 éve van a WWE-ben: "Nehéz elhinni, milyen gyorsan elrepült ez a tíz év. Tisztán emlékszem, amikor felfedeztük őt Dél Kaliforniában. Egyből észrevettem rajta, hogy nagyon nagy potenciál van benne, és biztosítottam a WWE igazgatótanácsát, hogy öt éven belül ő lehet főesemény a Wrestlemanián. "
 
AJ-ről: "AJ karaktere egyre jobb és jobb lesz. Jelenleg ő a legmeghatározóbb díva az egész szervezetben. Egy olyan tehetség, akinek ha van ideje fejlődni, akkor nagyon nagy távolságokba elérhet. Ő az egyik, aki miatt minden héten bekapcsolnám a TV-t átlagos nézőként is."
 
A CM Punk DVD-ről: "Nagyon várom az új, CM Punk DVD-t. Punk nagyon segítőkész volt az egész procedúra alatt, és rengeteg olyan történetet mondott el, amit még soha. Örülök, hogy hozzájárulhattam a DVD elkészítéséhez, és alig várom, hogy megnézhessem az ő személyes történetét, életpályáját. Azt hiszem az év legjobb DVD-je lesz."

 

Téma: Jim Ross legfrissebb blogbejegyzései

Nincs hozzászólás.

Új hozzászólás hozzáadása