Jim Ross legfrissebb blogbejegyzései

2012.07.01 14:47
 
Arról, hogy Tyson Kidd kvalifikálta magát a Money in the Bank-re: "Nagyon örültem Tyson Kidd sikerének a Smackdown adásán. Úgy tűnik Tyson megtalálta a karakterét, ami fel tud nőni a ringben bemutatott képességeihez. Nagyon szeretem nézni azt, amit a ringben csinál, és a karaktere fejlődésével ez csak jobb és jobb lesz. A legutóbbi NXT adáson a Michael McGillicutty elleni meccse fenomenális volt. Mindent megadott, amit elvártam ettől a két zseniális sportolótól, akiknek a génjeiben van a pankráció."
 
Kit szeretne látni General Managerként?: "Az az igazság, hogy nincs tippem, de egyet biztosan kijelenthetek; Nekem nincsenek meg a képességeim hozzá, hogy ellássam ezt a feladatkört, úgyhogy rám ne számítsatok ebben a szerepkörben."
 
Ki az év feltörekvő tehetsége: "Azt kell, mondjam, hogy AJ. Kihasználta a lehetőségeit, és az a karakter, amit játszik, csak jobbá teszi őt. Kivárta a lehetőségét, és minden egyes képernyőn töltött másodpercében egyre jobb lett, akár mellékszereplőként, akár főszereplőként vett részt egy szegmensben."

 

Téma: Jim Ross legfrissebb blogbejegyzései

Nincs hozzászólás.

Új hozzászólás hozzáadása