Jimm Ross blog bejegyzései

2012.06.24 12:30
Jim Ross újabb blogbejegyzést írt JRSBARBQ.com oldalon. Lássuk a részleteket…

Jim Ross jelenleg az NXT adásain dolgozik
Az 1000. RAW-ról: Egyre közelebb vagyunk ehhez a nagyszerű estéhez, amit Július 23-án tartunk St.Louis-ban. Mindent lemondtam arra a napra, ha úgy alakulna, hogy felhívnak a WWE-től, hogy legyek része a show-nak. A legjobb éveim voltak azok, amikor a RAW adásokat közvetíthettem, még azokban az időkben is, amikor folyamatosan kikaptunk a WCW-tól. Mindig is hatalmas megtiszteltetésnek éreztem, hogy kommentálhatok a WWE-nél. Remélem, hogy akik ma a WWE-nél dolgoznak, ugyanígy állnak a dolgokhoz.
 
Az NXT-ről: Nagyon sokan azt mondták nekem, hogy élvezték az első NXT adást. Én is élveztem. Nagyszerűen együtt tudok dolgozni William Regal-al, megpróbáltunk objektíven kommentálni, és a ringbe lévő tehetségekre fókuszálni. Az összes Pankrációt közvetítő ember számára az a feladat, hogy minél jobb színben tüntesse fel a ringbe lépő tehetségeket.
 
Michael Cole-ról: Sok kérdést kapok azzal kapcsolatban, hogy utálom-e Michael Cole-t. Nem, nem utálom őt. Tudom, hogy mekkora kihívás megfelelni mindenkinek, a vezetőségnek, a nézőknek, a ringbe lépő tehetségeknek...Az utálat nagyon erős kifejezés, főleg akkor, ha csak egy karakterről beszélünk. Ne utáljátok őt, utáljátok a rákot, utáljátok az élet rossz dolgait, a szegénységet, az éhezést! Nem szeretni lehet embereket. De utálni...nem egy jó dolog.

 

Téma: Jimm Ross blog bejegyzései

Nincs hozzászólás.

Új hozzászólás hozzáadása