Ki lesz a következő felfüggesztett?

2012.06.03 09:12

Mint azt már szinte mindenki tudja, a WWE a napokban bejelentette, hogy 60 napra felfüggesztik az egyik legnépszerűbb wrestlerüket Randy Orton-t, mivel második alakommal szegte meg a WWE Wellness politikáját. A közelmúltban egyre gyakoribbá váltak az ilyen esetek, és majdnem Cody Rhodes is pórul járt.

 
Az elmúlt hónapokban több nagy név is megbukott a teszteket, mint például az említett Randy Orton vagy esetleg Rey Mysterio. Vajon azért nőttek meg a Wellnes politikát megszegő emberek száma, mert egyre többen nyúlnak ilyen anyagokhoz, vagy azért, mert a WWE egyre szigorúbban és többször ellenőrzi az alkalmazottjainak a tisztaságát?
 
A SuperLuchas.net pro-wrestling weboldal a napokban azt is bejelentette, hogy pár héttel ezelőtt egy újabb aktuális wrestler-nek állt rosszul a szénája, ugyanis pozitív kábítószer tesztet produkált. Ez a személy nem volt más, mint Cody Rhodes. 
 
Cody Rhodes a vizsgálat után ugyan be tudta mutatni az orvosi engedélyét a szervezetnek, így nem kapott semmilyen bírságot, de amikor ez az eset történt, Cody egy rejtélyes üzenetet küldött ki a Twitter-re a rajongóinak, amiben csak annyit ír, hogy "pihenő". Lehetséges, hogy Cody arra számított, hogy őt valóban felfogják függeszteni az eset miatt.

 
Cody Rhodes-nak is a rajongóinak a szerencséjére nem ez történt, és Rhodes tudta igazolni, hogy az orvos által felírt gyógyszerek hatóanyagaiból kerülhetett nem megengedett anyag a szervezetébe. Mivel Rhodes-ot felmentették, ezért tovább folytathatja a viszályát az új interkontinentális bajnokkal, Christian-al.