Ki lesz Sheamus ellenfele a Summer Slam-en?

2012.08.12 13:23
Mint már korábban megírtuk a Smackdown general manager-e Booker T a smackdown-on történt eset után, miután Alberto Del Rio emberei megtámadták a Nehézsúlyú világbajnok Sheamus-t, törölte kettejük mérkőzését a Summerslam gálára. Egyenlőre senki nem tudja, hogy Sheamus-nek lesz-e másik ellenfele a gálára, de a válasz több, mint valószínű, hogy igen.

 
Nyilván a WWE nem fogja elmulasztani a lehetőséget, hogy legyen egy mérkőzés a nyár legnagyobb gáláján a szervezet egyik legfontosabb övéért. Azonban mivel már sokan unják az Alberto Del Rio vs. Sheamus mérkőzést valahogy ki kellett írni Alberto Del Rio-t a képből, hogy más is kapjon lehetőséget. Ez egy nagyon jó megoldás volt úgy, hogy közben Alberto karakterét is fejlesztették.
 
A pletykák szerint a WWE egy több emberes mérkőzést szeretne összehozni a Summerslam-re a WHC övért, például egy triple threat vagy egy fatal 4-way mérkőzést, ebben az esetben azonban lehetséges, hogy mégis Alberto Del Rio lesz Sheamus egyik ellenfele.
 
A többiek akik szóba kerültek, mint Sheamus kihívói azok Rey Mysterio, Randy Orton, Kane, Dolph Ziggler, Daniel Bryan és Sin Cara. Közülük Kane-nek, Daniel Bryan-nek, Dolph Ziggler-nek már mérkőzése van a gálára, Randy Orton azt nyilatkozta, hogy nem lesz ott a gálán, Sin Cara pedig még a WWE vezetősége szerint sincs azon a szinten, hogy övmérkőzést kapjon az év egyik legnagyobb eseményén. Így a szóba jövő utolsó pankrátor Rey Mysterio, azonban a visszatérő Undertaker sem kizárt! Jövőhét ilyenkorra már minden meg fogunk tudni.

 

Téma: Ki lesz Sheamus ellenfele a Summer Slam-en?

Nincs hozzászólás.

Új hozzászólás hozzáadása