Lilian Garcia félre beszélt

2012.05.22 14:21
A felkonferálási hibáktól, és a saját cipőben eleséstől sem lett mentes Lilian Garcia második, WWE-s pályafutása, és ez még sajnos csak rosszabb lett. A "veterán" díva vasárnap estélye sem volt teljesen atrocitás mentes, az Over The Limit alkalmával, ahol nem kevesebb, mint három felkonferálást is elrontott. Ehhez most hozzájött az is, hogy a rajongók előtt keveredett vitába az egyik munkatársával.
 
Miközben felkonferálta a Fatal 4-Way meccs résztvevőit a World Heavyweight Championship-ért, Garcia rosszul jelentette be Shemaus súlyát. Elmondása szerint 227 fontot nyomott a kelta harcos, a maga 267-je helyett.
 
A másik igen szembe tűnő hiba sokkal látványosabb volt. Garcia Hunico-t konferálta fel, mint a meccsben résztvevőt, holt ott Hunico előtte már bejelentette, hogy Camacho fog megküzdeni Ryback-kel
 
A kommentátori pultból természetesen Michael Cole azonnal megragadta az alkalmat, és ismét megkérdőjelezte Garcia képességeit, és elmondása szerint nem volt meglepődve, hogy ismét ez történt.
 
Garcia továbbá kivívta magának a bemondómunkatársa, Justin Roberts haragját is, amiért elrontotta a felkonferálást az Intercontinental Championship meccsen, Cody Rhodes és Christian között. Egy hírforrás elmondása szerint "Valami történt Lilian Garcia és Justin Roberts között, mielőtt Lilian kiviharzott - ezt az élő nézősereg is láthatta. A Cody Rhodes/Christian meccs felkonferálása volt, majd látszott, hogy veszekednek valamin aztán kiviharzott, ebben biztos vagyok."
 
Lilian már elmondta, hogy visszajelzéseket kap ezekről a hibákról, de ez eddig még senki sem hányta a szemére. Lehet Roberts megunta?