Matt Hardy interjú

2012.06.24 12:26
 
Matt Hardy interjút adott az Inside The Ropes csütörtöki adásában. Lássuk a részleteket:

Matt Hardy jelenleg független szervezeteknél birkózik
 
A különbség a mai TLC meccsek és a között, amiben a Hardy boyz, a Dudley Boyz és Edge & Christian részt vettek: "Shawn Michaels és Bret Hart között volt az első létrás meccs, de nem volt túlságosan nagy nyilvánossága a dolognak. Amikor mi küzdöttünk azokon a bizonyos TLC meccseken, akkor nagyon népszerű lett ez a meccs típus. Mi azt gondoltuk, hogy egy nap felül fognak minket múlni, de nem így történt, és azt gondolom már nem is fog megtörténni."
 
Az Edge/Lita helyzetről, ami 2005-ben a kirúgásáig vezetett: "Sok hibát követtem el azokban az időkben. Megpróbáltam mindent elviselni, és mindenkivel őszinte akartam lenni. Bármilyen nehéz is volt, izgalmas idők voltak. Én voltam az első, aki megmutatta, mekkora ereje van az internetnek, és a WWE keményen harcolt, hogy visszaszerezzen. Bármennyire is nehéz volt érzelmileg Edge-el és Litával dolgozni, a TV-n nagyszerűen nézett ki a köztünk lévő feszültség."
 
A push-ról amit 2005-ben kapott a visszatérése után: "Úgy gondolom, hogy többet is ki lehetett volna hozni a helyzetből. Nagyon oda akartam tenni magam, a karrierem csúcsán voltam, és csak feljebb és feljebb akartam lépni. De a WWE-nél úgy gondolkoznak, bármilyen rajongás is vesz körül, ha nem WWE push miatt vagy népszerű, nem fognak a legmagasabb szintre engedni. Úgy gondolom ennek az áldozata voltam én is."
 
Zack Ryder ugyanebben a helyzetben van: "Igen, ugyanaz a helyzet. Emlékszem, hogy mindig mondogatta nekünk a youtube-os ötleteit, és tudtuk, hogy valamikor nagy dolog lesz belőle. Azt gondolom, egy ponton az internetes népszerűsége mentette meg az állását. De bármennyire is imádják őt a legtöbb helyen, mivel ez sem WWE push miatt volt, nem fogják engedni, hogy még jobban kibontakozzon."

 

Téma: Matt Hardy interjú

Nincs hozzászólás.

Új hozzászólás hozzáadása