Nick "Eugene" Dinsmore interjú

2012.07.07 17:05
A korábbi WWE pankrátor Nick "Eugene" Dinsmore a héten egy honlapnak adott interjút, melyben érdekes dolgokról beszélt.
 
 
 
Visszatér-e a képernyőre: "Jelenleg tárgyalásban állok a TNA-vel és a WWE-vel is, ezt nehéz lenne tagadnom, úgyhogy mindeki vegye ezt annak, aminek szeretné. Jelenleg én vagyok a legjobb szabad pankrátor a piacon, de nem garantálhatom, hogy visszatérek a képernyőre a következő 1-2 hónapban."
 
Arról, hogy Bruno Sammartino visszautasította a WWE HOF felkérését: "Én nem jártam az ő cipőjében, így nem ismerem a dolog körülményeit, de az a véleményem, hogy mind a rajongóknak, a WWE-nek, a Hall of Fame-nek és Bruno Sammartinonak is rendkívül jó dolog lenne, ha egy ilyen legenda kerülhetne be a HOF-be."
 
A WWE Wellness programjáról: "Azt hiszem a WWE ezzel a Wellness programjával a helyes úton jár a drog- illetve doppinghasználat megelőzése érdekében, főleg, mert itt ugyanúgy zajlik a dolog, mint a legnagyobb sportokban, a kosárlabdában, baseballban és a futballban is. Néhány éve az emberek nem sokat tudtak a sportban lévő doppingszerekről, és hogy mennyire károsak is ezek az egészségre, de ez a Wellness program biztosítja a sportolók tisztaságát és ez nagyon jót tesz az üzletnek."
 
Arról, hogy a WWE engedné-e Orton részvételét az 1000. RAW-n: "Az NFL igazgatója megengedné ezt bármelyik játékosnak? Nem hinném..."

 

Téma: Nick "Eugene" Dinsmore interjú

Nincs hozzászólás.

Új hozzászólás hozzáadása