No Way Out nézettségi adatok

2012.06.22 18:41

 

A The Wrestling Observer közlése szerint a 2012. június 17-én megrendezett PPV adás, a No Way Out az elmúlt évek legérdektelenebb fizetős eseménye volt.


Annak ellenére, hogy 2009. óta nem rendeztek No Way Out eseményt, a három éves kihagyás nem csigázta fel eléggé az emberek érdeklődését. A No Way Out-ot East Rutherfordban (New Jersey) tartották június közepén és a The Izod Center, vagy ahogy máshogy is ismerhetjük Continental Airlines Arena bővelkedett üres helyekben. Az esemény mindössze tízezer nézőt vonzott a helyszínre, ezzel ez az elmúlt évek legalacsonyabb nézettségű PPV adása.

Lehet, hogy a bejelentett mérkőzések nem nyerték el a nagyérdemű érdeklődését, ugyanis most egyetlen visszatérő nagyágyú sem szállt ringbe. Megjelent ugyan HHH és maga Vince McMahon, de passzív részvételük a nézettségi mutatókat nem tudta emelni.

Már most körvonalazódik az augusztusi SummerSlamre a Triple H vs. Brock Lesnar mérkőzés, ami valószínűleg komoly érdeklődésre tarthat számot, addig azonban még van egy júliusi event, a Money In The Bank.
Kérdés, hogyan alakítja a WWE a sztorikat, hogy a következő fizetős adása ne azon a szinten szerepeljen, mint a No Way Out.
 

Téma: No Way Out nézettségi adatok

Nincs hozzászólás.

Új hozzászólás hozzáadása