Orton felfüggesztésének előnyei

2012.06.06 14:46
Randy Orton
Az előző hét vége felé, mint bomba robbant a hír. Orton-t azonnal felfüggesztették a Wellness program megsértéséért. Mivel ez volt a második alkalom, 60 napig nem léphet ringbe.

A hír váratlanul ért mindenkit, mivel Chris Jericho nem sokkal előtte csatlakozott az eltiltottak elit klubjához. Ahogy azt láthattuk, a WWE elkezdte felépíteni a Jericho - Orton feud-ot. Majd később történt a brazíliai incidens, aminek folytán Orton ellenfél nélkül marad a soron következő No-Way-Out PPV-re.

Így, hogy Randy Orton nem szerepelhet az eltiltása véget, a WWE-nek nem kell mindenféle szedett-vedett meccsbe beraknia No-Way-Out-on, amiből láthattunk idén már amúgy is eleget. Továbbá, ez lehetőséget ad a szervezetnek arra, hogy a következő előttünk álló két hétben, valami igazán meglepőt lépjen. De vajon mit?

Lehetőség a Mid-Card sztorik kibontakozásának

A neves Cruserweight cím
Valljuk be, évek óta nem láthattunk egy igazi mid-card sztorit. Egy időben a WWE képes volt arra, hogy a Main event-tekkel egy szinten lévő Mid-Card sztorikat futtasson. Elég pár nevet említeni a múltból, és máris szebb emlékek törnek elő, mint most bármelyik main-event-re. Matt és Jeff Hardy. Ne felejtsük el Matt Hardy és Edge versengését Lita-ért, akik akkoriban bőven a Mid-card osztály tagjai voltak. A versengéseket a Cruserweight címért...

Az esély arra, hogy több címet is megvédenek az este folyamán

Így, hogy Jericho és Orton is kikerültek a képből megvédésre kerülhetnek a Mid-Card által birtokolt címek is. Nőtt az esély arra, hogy ismét láthassunk, egy Cody Rhodes Christian meccset is. Itt ismét bevallhatjuk, miszerint Marella még csak feud-ba sem került, hogy egyáltalán megvédhesse az U.S címet...viszont, így máris van esély arra, hogy valaki célba vegye a címét. Netán Otunga?

Az esély a feljebb jutásra
 
Zack Ryder rá az élő példa, miszerint aki keményen dolgozik az elérheti a céljait. Szerencsétlenségünkre a Roster eléggé hiányt szenved a Ryder féle tenni akaró emberekből. Sokaknak már az is elég, hogy a WWE tagjának mondhatják magukat, és egyáltalán nem törik magukat azon, hogyan vihetnék tovább a karrierjüket. 
 
Fog még valaha címet birtokolni?
Így, hogy ez a két sztár ennyi időre kiesik, a WWE-nek szüksége van a tehetségekre. Most kell megmutatniuk mit tudnak, ha pedig nem, akkor nem sokára már a szervezet tagjainak se mondhatják magukat.
 
The Miz visszaléphet a reflektorfénybe
 
Nem egész egy év alatt, a korábbi Main-event-er lesüllyedt egy Mid-card-er jobber szintjére. Most, hogy Orton-ék kiszálltak, esélye van, hogy ismét vissza szerezze a helyét. Végezetül, a WWE rákényszerhet arra, hogy meghozza ezt a döntés, bár ezen a ponton lehet, miszerint nem is lesz más lehetőségük, mint ismét Push-olni The Miz-t.