Orton nagy visszatérésre készül?

2012.06.22 18:39

 

A pankráció világában futótűzként terjedt a hír, hogy a SmackDown egyik legfontosabb karaktere, Randy Orton 60 napos eltiltást kapott, ami miatt lemarad a Money In The Bank-ről és valószínűleg az 1000. RAW adásáról is.

Sok hír kering a levegőben arról, hogy a balhés szupersztárt elbocsájtják, mert nagyon sokat kell neki fizetni és ilyenkor kiesik az aktív közül, hisz egyetlen adásban sem szerepelhet.
Azonban egy hatalmas szupersztárról beszélünk, akinek a hiánya óriási veszteség lenne a szervezetnek. Rengeteg pénzt hoz a Vipera a WWE konyhájára, ő is hasonlóan kedvelt pankrátor mint John Cena, nehéz lenne jelenleg elképzelni nélkülük a WWE-t. Emellett most csak Sheamus az állandó face SmackDown karakter, aki a főmérkőzéseken szerepel.

Erről már beszámolt a WrestleZone is, akik azt írták: "Miután Ortonnak lejár a 60 napos eltiltása, várhatóan egy hatalmas visszatérésre számíthatunk, ami megváltoztatja a sztorit. Randy hiába keveredik sokszor ringen kívüli bonyodalmakba, még mindig egy nagyon kedvelt és tisztelt szupersztár, akit nem fog a WWE elengedni semmiképpen sem. A Viperának 2019-ig érvényes a szerződése és egészen biztos, hogy addig szerepelni fog a WWE legjelesebb eseményein."

Majd kiderül az idő elteltével és az eltiltás lejártával, hogy Orton, hogyan fog visszatérni és milyen cselekedetei lesznek... Egy biztos: nem teheti meg, hogy ilyen hosszú időre inaktív legyen, mert ezzel nem csak saját magát és a karrierjét, hanem a WWE-t is veszélybe sodorja, mert kell egy olyan hatású és kaliberű szupersztár, mint Randy Orton...

Téma: Orton nagy visszatérésre készül?

Nincs hozzászólás.

Új hozzászólás hozzáadása