Randy Orton nem lenne a középpontban?

2012.06.06 13:46

A SuperLuchas.net állítása szerint Randy Orton jövője kétséges a WWE-ben, köszönhetően a 60 napos eltiltásának, amit a Wellnes Program második alkalommal való megszegése miatt kapott.

 
 
A cikkben olvasható, hogy a Vipera találkozott Vince McMahonnal, Triple H-el és Kevin Dunnal a WWE főhadiszállásán pénteken, hogy beszélgessenek Orton jövőjéről. Meg nem erősített források azt mondják, hogy a találkozó jellege ellenséges volt. Jelenleg még nem született döntés az Apex Predator ügyével kapcsolatban. Orton nagyon csendes azóta, hogy eltiltották, magáról az eltiltás okáról sem nyilatkozott.

Super Luchas jelentése azzal folytatódik, hogy több WWE dolgozó is lobbizik amellett, hogy kirúgják Ortont, mivel a jövedelmező szerződése(amit 2010-ben kötött) felbontható, ha lecsúszik a mid-carderek közé, ami valószínűsíthetően meg fog történni, mivel nehéz egy olyan emberre építeni a szervezetet, akinek már nincs több eljátszható kártyája, azaz ha még egyszer megbukik a drog teszten, az azonnal kirúgással járna a Wellnes Program szabályai szerint.
 
A jelentés azt is leírja, hogy Vince McMahon nagyon csalódott Orton miatt, mert azt hitte, hogy felnőtt az utóbbi évek során. Az oldal az
 
t állítja, hogy Orton egy különleges szteroid készítményt vett be, ami az egész Egyesült Államokban tiltott, valamint Marihuánát is fogyasztott.

Azonban ezeket a jelentéseket még semmilyen hivatalos személy nem erősítette meg, így mi sem kezelhetjük kész tényként ezeket. Orton helyzete ettől függetlenül nem túl rózsás!