Rosa Mendes autóbalesetet szenvedett

2012.05.21 17:44

A WWE a hivatalos oldalán beszámolt arról, hogy pénteken Rosa Mendes az esti órákban autóbalesetet szenvedett Las Vegas-ban. 

 
A jelentés szerint Rosa Mendes épp egy piros lámpánál várakozott, amikor egy nagy sebességgel közlekedő teherautó beleszáguldott Rosa autójába, és még további öt autóba. A baleset után Rosa Mendes-t azonnal kórházba szállították.
 
Rosa Mendes-t a mai nap folyamán kiengedték a kórházból. Egy exkluzív interjúban elmesélte az esetet a WWE-nek. Elmondása szerint, a baleset 18 óra 45 perc körül történt. Ő megállt egy piros lámpa előtt, mögötte és mellette is voltak még autók. A megállás után nem sokkal látta a visszapillantó tükörben, hogy egy kamion nagy sebességgel közeledik feléjük.
 
Rosa Mendes-nek és a vele együtt utazó barátainak az volt a nagy szerencséje, hogy a mögötte lévő autók nagyrészt felfogták az ütközést, és ők nem sérültek meg annyira, azonban az ütközés után, az autójuk több métert csúszott. Rosa Mendes azt is elmondta, hogy a mögöttük álló autó utasai nagyon komolyan megsérültek, és nagyon aggódik értük.
 
Rosa Mendes-en szerencsére be volt kötve a biztonsági öv, de a nagy becsapódástól ő lefejelte az autó műszerfalát, ami miatt nagyon fáj a nyaka, és egy ideig nem fog tudni pankrációzni. A szervezettől Rosa Mendes azt az utasítást kapta, hogy maradjon otthon, és épüljön fel.