Shannon Moore-t nem érdekli a pankráció

2012.06.03 16:50

Shannon Moore az egykori WWE-s és TNA-s pankrátor pénteken a Twitter-én bejelentette, hogy jelenleg nem szeretne egyik szervezetbe se visszatérni, mivel már foglalkoztatja annyira a pro-wrestling, mint régen. Moore elmondta, hogy sokkal jobban élvezi azt, hogy egész nap a családjával lehet, és azt csinálhatja amit tényleg akar, és ez a tetoválás.

 
Shannon Moore még márciusban ki vett egy kis pihenőt, és eljött a TNA-ből, hogy kipihenje a sérüléseit és, hogy több időt töltsön a feleségével és a gyermekével. Moore elmondása szerint bármikor visszatérhetne a TNA-be, de jelenleg nem szándékozik, mivel inkább a családjával szeretne lenni, és támogatni a felesége ruházati vállalkozását.
 
Moore elmondta, hogy egyszer biztos vissza fog térni a szakmába, de az nem a közeljövőben lesz, mivel állítása szerint, most nagyon jó az élete. A családjában minden rendben van, a felesége új üzlete fellendülőben, és Moore tetováló szalonja is nagyon szépen működik, szóval semmi oka visszajönni jelenleg, hogy ismét tönkretegye a testét.