Tensai háttérbe szorul?!

2012.05.31 14:25
Tensai-nak nem sikerült lenyűgöznie a WWE feletteseit a John Cena felett aratott április 16-kai győzelmével a  RAW SuperShow-n Londonban, és inkább egy tévedésnek ítélték meg.
 
 
Az eredeti tervek szerint ő lett volna az, aki szembenézett volna John Cena-val az Over The Limit-en és a No Way Out-on is, de a gyenge teljesítménye ebben a main event-ben arra kényszerítette a vezetőket, hogy a Push-t megvonják tőle, így került The Big Show a képbe. A WWE továbbá törölte az összes nyári Live-eventre kitervelt irányvonalat, ami a Tensai és John Laurinaitis vs. Cena vette volna fel, ehelyett is Big Show vette át az agyon tetovált ember helyét.
 
Tensai, aki továbbra is vár az első legyőzőre a TV-s adásokon, már elszenvedett egy vereséget Cena ellen, egy RAW SuperShow előtt egy Dark-meccseen. Nagy részt háttérbe szorul a SuperStars adásokra, ahol a karaktere némileg átalakult. A neve csak simán Tensai lett, más köntösben jelenik meg, és a stílusa is sokkal agresszívabb lett. Várhatók további változtatások is, mivel, a kiszivárgott hírek szerint további átalakításokra szorul a karaktere.