TNA Hírcsokor

2012.07.07 17:01

- A TNA Impact Wrestling adás csütörtöki adása 1.0-s kábeltévés értéket ért el, ami körülbelül 1.485.000 nézőt jelent. Ez az adat növekedést jelent a múltheti értékhez képest.

 
Sting
- Jim Ross egy rajongó kérdésére válaszolva a Twitter-én elmondta, hogy ő néz TNA-t, azonban sajnos nem mindig tud rá időt szánni, így van mikor lemarad egy-egy adásról, de ha tudja, akkor általában megnézi a "konkurencia" adásait.
 
- A PWInsider és a TNA is megerősítette, hogy Sting rejtélyes támadóinak az újdonsült Twitter fiókja nem valódi, csupán pár rajongó állhat a dolog mögött.
 
- Dixie Carter a Twitter-én bejelentette, hogy azok a pro-wrestlerek akik nem jutottak be a selejtező mérkőzések alatt a Destination X gálára, még kapnak egy utolsó esélyt. Mind megküzdenek egymással, és az az egy, aki győz, lehet a 8. résztvevője a gála X-Division övért folyó mérkőzésének.
 
- A TNA bejelentett három mérkőzést a jövő heti Impact Wrestling adásra, ami az utolsó heti adás lesz a Destinaiton X gála előtt.
 
* Kurt Angle vs. Mr. Anderson - Bound for Glory Series mérkőzés
* Miss Tessmacher vs. Gail Kim - Knockouts cím mérkőzés
* Bully Ray vs. Joseph Park - Grudge mérkőzés
 
- Itt a frissített Bound for Glory tabella állása a csütörtöki Impact Wrestling adás után. Aki nem tudná mi ez, annak elmondom, hogy az a pankrátor aki a legtöbb pontot szerzi a Bound for Glory gáláig ezen a tabellán, az küzdhet meg a nehézsúlyú világbajnoki övért az épp aktuális bajnokkal.
 
1. James Storm - 36 pont
2. Samoa Joe - 27 pont
3. Jeff Hardy - 14 pont
3. Magnus - 14 pont
4. Kurt Angle - 10 pont
5. Mr. Anderson - 9 pont
6. Rob Van Dam - 7 pont
6. The Pope - 7 pont
7. C. Daniels - 5 pont
8. Bully Ray - 0 pont
8. Robbie E - 0 pont
8. AJ Styles - 0 pont

Téma: TNA Hírcsokor

Nincs hozzászólás.

Új hozzászólás hozzáadása