TOP 25 legkarizmatikusabb pankrátor - vélemények

2012.05.28 18:56
Mint tudjátok, a WWE a napokban kiadott a TOP 25-ös listát, amiben felsorolják, hogy ki az a legjobb 25 pankrátor, aki pályafutásuk alatt, a legjobban bántak a mikrofonnal. Ez a lista, nem csak az oldal látogatói között, hanem az egész pro-wrestling világban, nagy visszhangot váltott ki.
 
Páran el is mondták a véleményüket a listáról, úgy, mint például a jelenlegi WWE bajnok CM Punk, a listán második helyezett Roddy Piper, és az egykori WWE kommentátor, Jim Ross.
 
CM Punk:
"Az a lista egy vicc. Nem tudom, hogy ki állította össze, de nagyon össze lett csapva, és olyan emberek is szerepelnek rajta, akik nem érdemlik meg. A legviccesebb pedig az, hogy nem Roddy Piper az első helyezett. Tipikus WWE... részrehajlás..."
 
Roddy Piper:
"Hallottam, hogy a WWE kiadott egy listát, minden idők 25 legkarizmatikusabb pankrátoráról, és, hogy azon nem én lettem az első. Biztos elvesztettem a szervezet tiszteletét, mert nem nyalok nekik... nevetséges. Mielőtt még ez a kicsinyesség nem volt jelen a szervezetben, addig szerettem őket. Természetesen nem azt mondom, hogy nekem kellene lennem az elsőnek, de mindenki tudja, hogy mi a véleményem!"
 
Jim Ross:
"Nyilvánvaló, hogy minden ilyesféle lista viták alapját szolgáltathatja a közvéleményben, úgy, mint ahogy azt CM Punk és Roddy Piper is kifejezte a napokban. Nyilván, ez a lista csak egy vélemény, és nem tükrözi, a valós értékeket, de el kell ismernünk, hogy Stone Cold Steve Austin-tól kezdve Captain Lou Albano-ig, a legtöbben akik szerepelnek azon a listán, megérdemlik, és talán ez a legfontosabb."