Új WWE műsor!

2012.06.27 09:25

 A WWE és az ION Television a következő közleményt adta ki a tegnapi nap folyamán:

AZ ION TELEVISION BEMUTATJA: WWE MAIN EVENT

2012, Június 25, STAMFORD, Connecticut - A WWE és az ION telvízió büszkén jelenti be, hogy egy új show kerül a képernyőre 2012 októberétől. A show minden szerdán 8 órától lesz látható az ION Television műsorán, és a legnagyobb sztárok lesznek láthatóak benne. Az új show csak Amerikában közel 100 millió emberhez fog elérni.

"Az ION televíizó nagyon boldog, hogy partneri szerződést köthet egy olyan hatalmas, és nagy hagyományú céggel, mint a WWE." mondta Brandon Burgess, az ION Media Networks elnőke. "Egy olyan televíziónak, amely sokféle programot sugároz, a WWE Main Event egy nagyszerű újdonság, amely minden nézőnknek tartogatni fog valamit, amiért érdemes bekapcsolódni. Magabiztosan tekintünk a jövőbe, hiszen a nézőinknek egy olyan műsort adhatunk, ami mindig bővelkedik izgalmakban és drámában, valamint szeretettel, és örömmel várjuk a WWE hű nézőit is a képernyők elé"

"A WWE nagyon várja az együttműködést az ION Television csatornával," mondta Vince McMahon, a WWE tulajdonosa. "Mindig is izgalmas időszak, amikor egy új show debütál, ez nem lesz másként a WWE Main Event című műsorunkkal sem, amelyet a nézőink minden szerdán megtekinthetnek az ION Television műsorán."

A WWE Main Event műsorán rengeteg in-ring akciót lehet majd látni, ami tökéletesen illeszkedni fog az éppen zajló történeti szállakba. A show nagyszerű időpontban van, hiszen a hétfő esti RAW és a péntek esti Smackdown között ad lehetőséget a rajongóknak, hogy hét közben sem kelljen elszakadniuk kedvenceiktől. Az új show nagyszerű élményt fog nyújtani minden korosztálynak.

Úgy tudjuk, a WWE main event műsorában tényleg csak a Main Event sztárok fognak színre lépni, azaz valószínűleg láthatjuk majd a műsoron pl. CM Punkot vagy akár John Cenát és Sheamust is.

 

Téma: Új WWE műsor!

Nincs hozzászólás.

Új hozzászólás hozzáadása