Valóban három órás RAW-ok lennének?

2012.05.24 20:41

Mint kiderült, sokan úgy vélik a WWE-n belül az, hogy a RAW SuperShow három órás periódusra szeretne váltani nem lesz állandó, annak ellenére sem, hogy a felüljárok ezt hivatalosan bejelentették. Sokan azzal az idővel hasonlították össze a dolgot, mint amikor a WCW sok évvel ezelőtt megpróbálkozott vele.

Jelenleg a show formátuma még nincs teljesen kész, de a fő vonalvezetés szerint, a show innentől kezdve minden hétfőn úgy lesz kezelve, mint egy Pay-Per-view műsor, ráadás interaktív funkciókkal.
 
A dologhoz hozzá tartozik az is, hogy a szervezeten belüli visszajelzések túlnyomó többsége negatív hangvonalú, a váltást illetően. A szóbeszéd szerint a két órányi "vontatás" is bőven elég, és egy plusz harmadik semmilyen előnnyel nem járna számukra.
 
A hírek szerint a USA Network már évek óta gondolkodott egy három órás műsorban, de a WWE folyamatosan visszautasította az ötletet. Jelenleg a USA olyan 700.000 dollárt fizet a WWE-nek hetente a RAW adási jogaiért. Egy 100.000 dolláros növekedés, 5.200.000 dollár bruttó tiszta bevételt jelentene a WWE-nek a jövőben.