Visszatérések

2012.07.04 16:42

 

 
Wade Barrett
- Rey Mysterio ott volt a tegnap esti RAW színfalai mögött, azonban nem lépett ringbe, pedig a WWE azt tervezte, hogy Alberto Del Rio ellen fog megküzdeni, azonban ezt az ötletet az utolsó pillanatban törölték. Rey Mysterio új visszatérési időpontja állítólag az 1000. RAW adás lesz, ugyanis a WWE vezetősége visszatérésekkel akarja az adást még jobbá tenni, épp ezért valószínűleg Mark Henry is az 1000. RAW adáson fog ismét ringbe lépni.
 
- Wade Barrett készen áll, hogy visszatérjen a WWE-be, jelentette be több független amerikai hír forrás, melyek szerint Wade Barrett már teljesen felépült a sérüléséből, azonban a WWE még húzni akarja az angol pankrátor visszatérését. Bár korábban az volt a terv, hogy Wade Barrett megfogja szerezni valamelyik Money in the Bank táskát, az utóbbi időben ez a lehetőség egyre kevésbé valószínűbb. Az is lehet, hogy Wade Barrett Rey Mysterio-hoz és Mark Henry-hez hasonlóan az 1000. RAW adáson fog visszatérni.
Olyan pletykák is napvilágra kerültek, melyek azt állítják, hogy a WWE azt szeretné, hogy Wade Barrett legyen az első angliai származású pankrátor, aki megszerzi a WWE övet. Amíg Wade Barrett nem tér vissza, addig a WWE Studios-nál filmet forgat.

 

Téma: Visszatérések

Nincs hozzászólás.

Új hozzászólás hozzáadása