WWE Money The Bank - Eredmények

2012.08.12 12:05

A Money Un The Bank-et 2012. július 15-én Phoenix városában, Arizona államban rendezték meg, ahol furcsán kevés mérkőzés volt bejelentve, de azok eléggé ígéretesnek bizonyultak. A WWE szokásához híven megrendezte a Pre-Show mérkőzést, amivel elindult a show. Matt Striker és Scott Stanford köszönt minket és mondanak pár szót a a következő küzdelmekről, amiben eldől a WWE és a Nehézsúlyú Bajnoki öv sorsa valamint az, hogy John Cena igazat mondott-e és a legelső létrás mérkőzésén kiérdemli-e a Mr. Money In The Bank nevet.

Láthatjuk, hogy a backstage-ben Santino Marella és Zack Ryder beszélgetnek a közelgő SmackDown Money In The Bank csatáról, amiben az egyik résztvevő a United States Bajnok Marella. Santino bemutatja, hogy a Cobrájának is van egy kis MITB táskája, majd megérkezik melléjük Damien Sandow, aki ismét arról kezd beszélni, hogy megmenti a közönséget és a WWE-t az unalomtól, és ő lesz a SmackDown MITB győztese. Végül távoztak és ideje volt, hogy elkezdődjön az első harc.


Pre-Show: R-Truth és Kofi Kingston vs Hunico és Camacho (WWE Tag Team Bajnoki öv)
Legelőször a Tag Team Bajnokok érkeznek, akik magabiztosnak látszanak, miközben kiélvezik a közönség minden szeretetét, aztán a kihívók is bevonulnak. A küzdelem az elvárásoknak teljesen megfelelt, hiszen látványos mozdulatokban mindkét csapat bővelkedett. Fordításokkal teli küzdelmet láthattunk, amiben a csapatjátékra hagyatkoztak a szupersztárok. Camacho komoly karakterré válhat, ez volt az első PPV eseménye, de remekül megállta a helyét. A meccs végéhez következve Hunico beküldte társát a kötelek közé, de Camacho nem bírt el Truth-szal. Végül egy What's Up után földre került és lekopogtatták. Ezzel Kofi és Truth megvédte a Tag Team Bajnoki övét.

Ismét a kulisszák mögött vagyunk, ahol Josh Matthews és Chris Jericho találkoznak, a kommentátor pedig nekiszegezi a kérdést a szupersztárnak: "Mi a stratégiája a ma esti mérkőzésre?"
Chris erre azt feleli, hogy a ma esti csata kimondottan izgalmas lesz, hiszen ott lesz Big Show és Kane, a két óriás és John Cena, akinek az egója nagyobb mint Kane és Show együtt véve. Úgy véli, a többiek csak kellékek lesznek, ugyanakkor bevallja, hogy még soha nem nyert MITB mérkőzést. Ez azonban ma megváltozik és a mai mérkőzés után őt minden idők legjobbjának fogják nevezni!


Elindul a show egy kis összefoglalóval, amiben elmondják, hogy történelmet fognak írni. Aki megszerzi ezt a táskát az lehetőséget kap arra, hogy kihívja az aktuális bajnokot. Láthattunk, amikor Edge, CM Punk, Kane, The Miz és a többiek is beváltották a szerződésüket, majd ismét John Cenáé lesz a főszerep, aki három volt WWE Bajnok ellen léphet ma szorítóba élete első létrás mérkőzésén, amin a táska a tét.


SmackDown Money In The Bank - Dolph Ziggler vs Santino Marella vs Cody Rhodes vs Damien Sandow vs Tyson Kidd vs Sin Cara vs Tensai vs Christian
Legelőször Vickie Guerrero hangja töri meg a csendet és bejelenti, hogy a mentoráltja érkezik meg az arénába, majd a többiek is sorban bevonulnak. Nyolc különböző harcmodorú szupersztár, de mindannyiuknak az a céljuk, hogy a karjaikba szoríthassák a Nehézsúlyú Bajnoki övért szóló szerződést. A gong megszólalása után Tensai megállíthatatlannak tűnt, mindenkit földre küldött és kidobált a szorítóból, majd bevitte a létrákat. Tyson Kidd és Christian azonban szó szerint létrák közé szorította és kettős erővel a ringen kívülre küldték Tensai-t. Aztán a többiek is szóhoz jutottak Cody, Ziggler és többen is visszatértek a szorítóba. Tyson Kidd egyedül maradt és esélye volt megszerezni a táskát. Felmászott a létrára, de felbukkant Tensai, aki nem engedett fel senkit. Majd Kidd kidobta a ringből, aztán megjelent Sandow, Sin Cara és Christian. Damien volt az első, aki meg tudta érinteni a táskát, de nem sikerült neki levenni. A kandadai pedig megpróbálkozott a Killswitch-el és a Spear-rel, de elsőre nem sikerültek a mozdulatok, majd egy váratlan pillanatban Sandow mégis kapott egy hatalmas Spear-t egyenesen a létrára.
Karizma Kapitány felfelé indult, de Cody és Dolph jelentek meg.
Sok váltás volt, ismét elindult Tensai felfelé, miután kitakarított a ringben, a létra tetejéről pedig ledobta Tyson-t, Sin Cara-t és Santino-t. Aztán Marella maradt Ziggler-rel, akinek adott egy Cobra-t. Santino ismét elbohóckodta a remek helyzetet, azt játszotta el, hogy nem mert felmászni a létra tetejére, ahonnan a félelme miatt le is esett. Cody megpróbálta kihasználni ezt, de Vickie segíteni akart Dolph-nak és bátran mászott felfelé a létrán, ezzel kellőképpen megzavarva Codyt. Dolph kihasználta a lehetőséget és egy Zig Zag után elindulhatott egyedül, de ismét érkezett valaki. A ringen kívül Tensai pedig pusztítani kezdett, tört a kommentátori asztal és keményen osztotta társait. Közben a ringben Cody és Tyson harcoltak a létra tetején. Christian avatkozott ismét közbe, aki egy hatalmas Spear-t adott Rhodes-nak a létra tetejéről, akárcsak Edge Jeff Hardynak évekkel ezelőtt. Karizma Kapitány és Santino indultak el felfelé,ám a United States Bajnok leesett. Christian pedig mintha elfáradt volna. Ezt kihasználva Dolph érkezett, aki lelökte onnan és megszerezte a táskát.
2012. Money In The Bank SmackDown győztese Dolph Ziggler

Majd Justin Roberts bejelenti, hogy 2 hónap után visszatér a WWE legnézettebb szupersztárja... The Miz!

Miz öltönyben érkezik és kérdezi, hogy :"Hiányoztam?" Majd elmondja, hogy az elmúlt két hónapban inaktív volt, mert filmet forgatott, a filmiparban is sztár lett. Kiérdemelte a tiszteletet, és bejelenti, hogy a WWE Money In The Bank mérkőzésen nem csak négy WWE Bajnok vehet rész, ugyanis öten lesznek! Ő is harcolni fog, mint egykori bajnok, majd ismét WWE Bajnokká fog válni. Mert ő a Miz, ő egy filmsztár és ő csodálatos...azaz Awesome!


Alberto Del Rio vs Sheamus (Nehézsúlyú Világbajnoki öv)
Láthatjuk ismét az összefoglalót kettejük konfliktusáról, amiből igazából Sheamus jött ki rosszabbul, mert Del Rio mindent bevetett, hogy megkapja a tiszteletet és a mérkőzést a Great White ellen.
Del Rio a gong megszólalása előtt megfenyegette ellenfelét, hogy a Cross Arm Breaker-rel fogja legyőzni. Be is tartotta az ígéretét, mert gyorsan nekiesett a Great White karjának, Sheamus pedig magán viselte még a pénteki Arm Breaker nyomait. Ennek ellenére a címvédő bajnok próbált először kopogtatni, bár sikertelenül. Ricardo Rodriguez megzavarta Sheamust, Del Rio ezt kihasználva pedig egy Dropkick-kel lerúgta a kötél széléről, ez után pedig ismét nekiesett a Great White. Sheamus próbálkozott az ellentámadásokkal, de eljutott egyszer két Clothesline-ig, máskor pedig csak luftot rúgott, vagy futás közben érte valamilyen ütés. Del Rio sokáig bírta ezekkel a támadásokkal, de mikor az ír a sarokba került, egy rúgást elvétett és utána Sheamus bevitte a White Noise-ot, majd a Brouge Kick-et.
A Nehézsúlyú Világbajnok továbbra is Sheamus maradt, ám az ünneplése közben megzavarták. Ricardo a hátára ugrott és Del Rio lerúgta, majd a sarokban taposta a győztest. Ekkor felhangzott Dolph Ziggler bevonuló zenéje, aki megjelent a Money In The Bank táskával. Del Rio nem akarta engedni, hogy beváltsa a szerződést, de végül odaadta a bírónak a táskát. Mikor azonban megfordult egy Brouge Kick-et kapott ő is, így nem váltotta be a szerződését.
Nem szólalt meg a gong, tehát Mr. Money In The Bank továbbra is Dolp Ziggler, a WWE Nehézsúlyú Bajnoka pedig továbbra is Sheamus.


Az arénában R-Turh és Kofi Kingston jelennek meg, akik a Pre Show-ban megvédték a Bajnoki övüket Hunico és Camacho csapata ellen. Most nem a ringbe, hanem kommentátorok mellé ülnek le, és végignézik a következő Tag Team mérkőzést.


Prime Time Players vs Epico és Primo
A.W. felkonferálásával megérkezett Titus és D.Young, majd a chilei testvérek is bevonultak az arénába. A ringben Titus és Epico kezd, közölük pedig Epico tud jobbat mutatni. Rosa Mendesnek is láthatóan tetszik, hogy a Primoék szerepelnek jobban. Majd fokozatosan fordult az állás és Titus magára talált, jól pacsizott Darrennel, Epico pedig Primo-hoz akart volna menni a váltásért, de nem volt rá lehetősége. Epico kitartott és végül pacsiztak, Young nem is bírt a friss erővel rendelkező Primo-val. Végül egy fordítással lekopogtatta a Prime Time Players egyik tagját.
A.W. mondja, hogy még mindig ők az első számú kihívók és követelnek Kofiéktól egy mérkőzést most azonnal. Ám nem kapják meg, emiatt Abraham pedig teljesen felháborodott, Truth pedig egy pohár vízzel arcon öntötte. Darren és Titus lefogta A.W.-t Truth lefogta Little Jimmy-t :D Ezzel távoztak a vesztesek.


CM Punk vs Daniel Bryan (WWE Bajnoki öv) No DQ mérkőzés:
Láthatjuk az összefoglalót, ami már sokszor lejátszásra került a WWE-ben: AJ, CM Punk és Daniel Bryan történetét, a szerelmi háromszöget, amiben már csattant pofon, volt csók, sőt még házassági ajánlat is.
A backstage-ben AJ ad egy rövid kis interjút, amiben azt mondja, annak ellenére, hogy mi történt a RAW-ban, CM Punk egy csodálatos ember. Daniel viszont az első szerelme, ezért kezdi elveszíteni a józan eszét. Aztán közli, hogy mennie kell, mennie a meccsre.
A lány bevonul után pedig megérkezik Daniel Bryan szokásos Yes! kiáltásával. AJ arcán látható volt a mérgesség, mintha minden egyes csepp erejével Bryan ellen lenne és utálná. Daniel odasétált a Speciális Vendégbíróhoz és kezet csókolt neki. Ebben a pillanatban megszólalt a Cult Of Personality és megérkezett CM Punk. AJ most viszont mintha komoly érzelmekkel harcolna, de ez érthető is. A Bajnok nem próbál meg AJ-nek semmivel sem hízelegni, csak odaáll elé és rámosolyog.
Punk amilyen nyugodtan érkezett meg, olyan keményen indította a mérkőzést, de ez nem is csoda, hiszen egy diszkvalifikáció nélküli mérkőzésről beszélünk. Daniel inkább a rúgásaival próbált fölénybe kerülni, ami párszor sikerült is neki. AJ nem nyúlt bele a küzdelembe, csak a kopogtatásnál végezte a dolgát, egyébként úgy tűnt, mintha csak közelről nézné az összecsapást. A ringen kívül többször megfordultak, de ennek a vége szerencsétlenség lett, hiszen Punk mikor jött volna vissza Daniel meglökte és a Bajnok egyenesen a bírónak esett neki a könyökével. Punk egyből AJ segítségére rohant, Daniel viszont tovább folytatta a harcot. A személyzet érkezett, akik kikísérték a lányt, a helyére pedig egy másik játékvezető érkezett.
Punk elvesztette ettől a balesettől a figyelmét, de hamar visszanyerte és a kommentátori asztalok előtt veszélyesebbnél veszélyesebb mozdulatokat mutattak be. Punk előszedett egy asztalt a ring alól, de nem tudta felállítani, Bryan pedig egy kendóbotot, amivel próbálta megütni a Bajnokot, de CM Punk mindig arrébb állt. Punk ugrott a ringben éppen felállni próbáló Daniel felé, aki a pálcával leütötte a levegőben ellenfelét, majd több kemény csapást is bevitt neki a földön. Bryan gyorsan próbált kopogtatni, de a Bajnok folyamatosan szabadulni tudott. Punk kis idő elteltével teljesen életre kelt és a Clothesline-ok után bevitte a Neckbreaker-t és a Shining Wizard-ot is a sarokban. A Bajnok tekintete egy őrültéhez hasonlított amikor készült a GTS-re, ami elsőre és másodszorra sem sikerült. Daniel kétszer szabadult és utána szorítással próbálkozott, amiből Punk a kendópálca segítségével jött ki. Hihetetlenül megverte Bryan-t, aki gyorsan felkelt és az éppen ugrani próbáló Punk-ot egy Superplex-szel ledobta a sarokból. Mindketten a földön hevertek mikor AJ visszatért és ismét átvette a mérkőzés vezetését. Kiküldte a másik játékvezetőt, majd a ring alá nézett, ahonnan egy széket vett elő. Mindkét szupersztár kérte, hogy adja neki, de inkább lerakta a ring közepére, ahova be kellett mászni a pankrátoroknak. Daniel szerezte meg és hatalmasakat vágott vele Punk hátára. Daniel kopogtatni próbált, de kérte Aj segítségét hozzá.
AJ úgy tűnt, hogy Punk-nak favorizál, nem akarta végignézni ahogyan a Bajnokot rúgják és ütik. Majd Punk felállt és ismét visszaadta a kölcsönt ellenfelének a székkel. Punk nekilökte volna a saroknak Bryan-t, de AJ nem engedte, ezért Daniel rúgott az éppen magyarázó Punkba egyet. Aztán nem engedte felvenni a kendóbotot D.Bryannek, próbálta megakadályozni az extrém harcot. Bryan bevitte a Yes-Lock-ot, de a Bajnok ebből is szabadulni tudott és adott ellenfelének egy Go To Sleep-et, de hihetetlenül Daniel ebből kirúgott.
AJ és Punk tekintete egy pillanat erejéig összeakadt, de Punk otthagyta a bírót és inkább a küzdelemre összpontosított. Kiment a ringen kívülre azért az asztalért, amit még a küzdelem elején vett elő. És felállította a ringben, a tetejére pedig ráfektetted Daniel-t. Ugrani készült, de nem tudott, majd Daniel felment mellé a sarokba és egy Superplex-et akart bevinni, de Punk ebből is menekült. Punk hátulról elkapta ellenfelét és ledobta a kötél tetejéről egyenesen az asztalra, majd ráfeküdt és lekopogtatta. AJ átnyújtotta a Bajnoki övét Punknak, aki azonnal ünnepelni kezdett.


Curt Hawkins és Tyler Reks vs Ryback
Egy meccs, amit előre nem jelentettek be. Ryback ismét kettő az egy elleni handicap meccset kap, de most láthatjuk első alkalommal, hogy két WWE szupersztár ellen küzd meg. Curt és Tyler külön már küzdöttek az eddig veretlen harcos ellen, ám nem sok sikerrel, de most egy pacsis mérkőzésen próbálhattak győzni. Először láthattuk azt is, hogy Ryback csak kapta a pofonokat és a rúgásokat. Nem tudott fordítani, gyakran pacsiztak Curt és Tyler, aminek meg is lett az eredménye. Elképesztő volt látni az eddig makulátlanul szerepelő Ryback-et a padlón. De ez a kis vezetés is elmúlt, Ryback talpra állt és visszaszerezte az irányítást, majd a befejező mozdulata után kopogtatni tudott.
A győztes: Ryback.


Layla és Kaitlyn és Tamina vs Beth Phoenix és Natalya és Eve
A dívák meccse sem lett előre meghirdetve, bár gondolhattuk, hogy a lányok sem maradnak ki a PPV adásból.
A küzdelemben sok pacsi volt, majd végül Layla lekopogtatta Beth Phoenix-et és ezzel véget ért a harc.
A győztesek tehát: Layla és Kaitlyn és Tamina.


RAW Money In The Bank - Kane vs Chris Jericho vs The Miz vs Big Show vs John Cena
Sorrendben bevonulnak a küzdőfelek, utoljára érkezett meg John Cena, akiről már mindenki tudja, hogy ez lesz a legelső Money In The Bank mérkőzése. A gong megszólalása után Cena azonnal nekiesett Show-nak, Kane pedig Jericho-nak, The Miz a táskáért indult, ám John visszaért a ringbe és megakadályozta. Gyorsan fokozódtak az események Show a szokásához híven hamar a Chokeslam-mel próbálkozott, de Chris elhajolt előle és adott a Világ Legnagyobb Sportolójának egy Codebraker-t. Majd Cena szétszerelt egy kommentátori asztalt és egy AA-t adott az óriásnak. Miz és Kane pedig létrákat hordtak oda és valósággal betemették Show-t. Jericho mászott a táska után, de Miz leszedte, ám ez rossz döntés volt, mert egyből kapott egy Walls Of Jericho-t. nem sokkal később ismét Miz indult a táska után. De megint megállították és folytatódott a csata, hogy ki lesz Mr. Money In The Bank. A fekvő Cena is erőre kapott és egy dupla Five Knuckle Shuffle-t osztott ki Miz-nek és Chris-nek. Kane érkezett, aki megtámadta John-t, ám Cena egy Attitude Adjustment adott neki, méghozzá a létrán fekvő The Miz-re. Chris Jericho állította a létrát, de nem sikerült neki megszerezni a szerződést, mert Big Show tért vissza a szorítóba. Show nekivagdalta a létrákat az ellenfeleinek, majd Cenával maradt a ringben és szinte kivégzést tartott.
Show a köteleken kívülre ment és egy óriási létrát hozott, ami pont neki való. Középre állította és mászni kezdett, vele szemben pedig Kane tűnt fel és elkapták egymás nyakát Chokslamre készülve, de Kane egy pofon után leesett. Cena is megpróbálta leszedni az óriást, de ő egy fejelés után zuhant le, Chris Jericho pedig egy székkel ütötte Show-t amíg le nem esett. Cena és Jericho másztak fel a hatalmas létra legtetejére, ahol Cena felkapta a nyakába Chris-t, de az AA nem sikerült, mert Jericho a hátára mászott és bevitte a Sleeper-t. John nyakát szorította Y2J, de ő tovább mászott a táska felé. Egyszercsak feltűnt Miz a semmiből, de őt egy ütéssel elintézték. Cena leesett és egyszerre kapták el a táskát Chris és Miz, próbálták megszerezni, ekkor azonban Show felmászott és adott egy W.M.D.-t Jericho-nak, majd ledobta Miz-t is. Cena termett fenn, aki a táskával ütötte Show fejét, az óriás pedig leesett. Cena nem levette a táskát, hanem elszakadt a tartólánc, de a végeredmény ugyanaz.
John Cena legelső Money In The Bank mérkőzését megnyerte, szóval bárhol és bármikor kihívhatja a jelenlegi Bajnokot, CM Punk-ot.

Ezekkel a pillanatokkal ért véget a Money In The Bank, hétfőn megrendezik a 999. RAW adást és a következő PPV pedig a SummerSlam lesz. Addig azonban még egy nagy eseménynek lehetünk szemtanúi: egy hét múlva jubileumi, 1000. RAW.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Téma: WWE Money The Bank - Eredmények

Nincs hozzászólás.

Új hozzászólás hozzáadása