WWE RAW 2012.08.06. - Adás HBK tiszteletére

2012.08.12 10:28

 

Az 1002. RAW adás 2012. augusztus 6-án San Antonio városából, Texas államból jelentkezik, ahol ismét egy három órás adásra kerül sor, amin rengeteg érdekel és fontos történést láthattunk. Valamint a San Antonio születésű Hall Of Famer, Shawn Michaels is csatlakozott az adáshoz.

Justin Roberts bejelentése után először AJ, a RAW General Menedzsere lép a szorítóba és először is köszönt mindenkit a Monday Night RAW-n. Nem húzza az időt, be is jelenti, hogy milyen mérkőzések várhatóak a mai adásban: Big Show vs Randy Orton, valamint AJ volt barátja, majdnem férje először szembenéz 1 az 1 ellen, a RAW-n John Cenával. Aztán folytatná, de megszólal a Punk zenéje és megérkezik a WWE Bajnok. A hangtalanok hangja a ringbe sétál és azt mondja, hogy az ember csinál olyat az életében amit megbán és ilyenkor ezt be kell ismernie, azért van ma itt, hogy bocsánatot kérjen, amiért a múlt héten nem tudott uralkodni magán és ordított AJ-vel. Punk meglepte ezzel a GM-et, AJ nem számított rá, hogy a Bajnok tőle szeretne elnézést kérni. Punk folytatja, hogy AJ munkája nagyon fontos a szervezetnél, hiszen ő a RAW General Menedzsere, a WWE Bajnokának nem jár akkora tisztelet, ezért azt mondja, hogy szeretne neki mondani valamit...hogy sajnálja. AJ elfogadja a bocsánatkérést, majd Punk azt mondja, hogy reméli ez után lehetnek még barátok. A WWE Bajnok egyből meg is jegyzi, hogy voltak a dívának hatalmas hibái, de ő ezekkel nem foglalkozik, csak annyit kér, hogy vonja vissza a SummerSlam-re kihirdetett Triple Threat mérkőzést. AJ sokat gondolkozik és kijelenti, hogy csinált nagy hibákat, de Triple Threat küzdelem kihirdetése nem volt az, a döntésén nem hajlandó változtatni. Punk erre azt feleli, hogy volt olyan idő, amikor AJ letérdelt elé ős könyörgött neki, hogy vegye feleségül, most pedig ennyit sem kaphat meg. A Bajnok kijelenti, hogy őt mindenki kedveli, itt az ő rajongói vannak, akik azt szeretnék látni, hogy 1 az 1 ellen harcol és megvédi a címét.
Ebben a pillanatban megszólal John Cena bevonuló zenéje és megérkezik a Triple Threat mérkőzés egyik résztvevője. John elmondja, hogy Punk egyikévé vált azoknak a srácoknak, akik minden héten kiállnak ide és azért sírnak, hogy tiszteljék őket. A közönség elkezdi skandálni, hogy: Let's go Cena - Cena Sucks. John végighallgatja és már többen kiáltják az előbbit, ekkor megjegyzi, hogy elérte, hogy ő minden egyes nap ezekért az emberekért harcol és tiszteletet ad nekik, majd ő is kap. John is megemlíti a SummerSlam-et, amin hála AJ-nek egy Triple Threat mérkőzés lesz, John kezet fog a General Menedzserrel és kedvesen bemutatkozik neki. Cena folytatja, hogy a RAW-n egy darab győztes lett, CM Punk, aki hatalmas vesztes lesz a SummerSlam után, mert biztos, hogy nem fogja megtartani a Bajnoki övét.
Punk erre válaszol, hogy őt nem érdekli semmi sem, nem fog tiszteletlen lenni John-nal, a Big Show-val és senkivel sem. A Hangtalanok Hangja azt mondja, hogy mér megmentette Cena életét a RAW-n, amikor éppen az AA-t akarta adni Show-nak és a térdei már nem bírták. Puk azt mondja, hogy szívesen, mert ha akkor nem löki meg Cenát, akkor nem a hátára esett volna az óriás és most nem itt lenne.
Elindul Big Show zenéje és megjelenik a Világ Legnagyobb Sportolója, AJ azonban leállítja a zenét és kiáltozik, hogy álljunk meg! AJ nem fogja elengedni a show-t, egész végig a kezében tartja, Cena és Show ma este mérkőzésen vesznek részt, külön külön. Punk pedig félbe szakítja, hogy nem érti ezt, mert ő a WWE Bajnok, neki lenne a helye a főeseményen. AJ egyből mondja, hogy el is felejtett mérkőzést adni Punk-nak, nem tudja, hogy ki legyen az ellenfele, majd a WWE Univerzum eldönti, szavazhatnak a Twitteren, akik közül lehet választani az The Miz, Kane és Rey Mysterio. AJ reméli, hogy Punk készen áll, mert a most következik a mérkőzése. Jerry Lawler fog egy mikrofont és bejelenti, hogy a szavazáson a legtöbb voksot Rey Mysterio kapta.

Rey Mysterio vs CM Punk

A küzdelemben két nagyon technikás szupersztár küzdhetett meg, aminek a végén Rey szabadult a GTS-ből és bevitte a 619-et, majd ugrani készült a sarokból Punk-ra, de WWE Bajnok felemelte a térdét és nem sikerült Mysterio-nak. Punk ekkor már könnyedén felkapta a nyakába Rey-t és már simán bevitte a Go To Sleep-et, ami után kopogtatta.

A kulisszák mögött látjuk, ahogy egy fekete Ferrari gördül be, amit nem más mint Alberto Del Rio vezet, megkéri Ricardo-t, hogy szóljon a stábtagoknak, hogy vegyék el a folyosóról az asztalt, majd leparkol Del Rio. Ricardo kinyitja az ajtaját és elindulnak az ajtók felé.

Láthatunk egy Wade Barrett promót, amiből arra következtethetünk, hogy felépült sérüléséből az Angol Szupersztár és készen áll visszatérni.

AJ irodájába Del Rio és Ricardo érkeznek, akik bókolnak a GM-nek, aki ezt örömmel fogadja, Alberto őrültnek hívja a fiatal dívát, aki kiír neki egy mérkőzést ma estére.

Christian vs Alberto Del Rio

Del Rio a megszokotthoz furcsa módon nem autóval jelent meg, azt ott hagyta a kulisszák mögött, Ricardo felkonferálta és a kijárón láthattuk bevonulni a szupersztárt, aki minden esetre cseppet sem tűnt boldognak. Megmutatják nekünk az előző SmackDown-t amin Randy Orton ellen volt mérkőzése és a veresége után még egy RKO-t is levágott neki a Vipera, hála a Great White-nak.
A küzdelem nem volt unalmasnak mondható, mert az egyik pillanatban a kanadai, a másikban pedig a mexikói tudott fölénybe kerülni, a sok fordítás után végül Chrsitian próbálkozott meg a Spear-rel, de Del Rio egy Superkick-kel a földre terítette és megpróbálta bevinni a befejező mozdulatát, de Christian is szabult és és a Killswitch-et akarta érvényesíteni, de ellenfele a sarokba lökte. Karizma Kapitány kifutott a ringből, hogy elkergesse Rodriguez-t, majd elmászott a sarokba, ahonnan Del Rio felkapta és bevitte a Cross Arm Breakaer-t, Christian pedig azonnal kopogni kezdett.
A backstage-ből a győzelem ünneplésekor Sheamus jelentkezik, aki gúnyosan gratulál Del Rio-nak, majd a kamera távolodni kezd és látjuk, ahogy a Great White éppen Alberto autója előtt áll. Dicséri a Ferrarit, majd beszáll és azt mondja, hogy Ricardo itt hagyta a kulcsot, megmutatja San Antonio-nak és elhajt vele. Alberto látszólag teljesen kétségbe van esve és nem tudja eldönteni, hogy most mit tehetne.

Randy Orton vs Big Show

Randy érkezik elsőként, akit hatalmas szeretettel fogad a közönség, hiszen visszatért és azóta bezsebelt magának két győzelmet. Aztán megérkezik az ellenfele, aki minden bizonnyal óriásinak számít, Show fontos karakterré nőtte ki magát, de a Viperát a rajongók képesnek tartják arra, hogy legyőzze könnyedén.
Orton kezd be jobban, de amikor fordít Show, akkor a publikum azt kezdi el kiáltozni, hogy: Big Show Sucks. A Világ Legnagyobb Sportolója a fejelések és ütések után belökte a ringbe Orton-t, aki egy rúgással kiszabadult és a Comeback-kel próbálkozott, de nem tudta ledönteni lábáról ellenfelét, ezért egy Dropkick-et használt. Randy földhöz vágta magát és készen állt az RKO-ra, amit még meg sem tudott próbálni, mert Show egy Chokeslam-mel kapta el ellenfelét és bizony keményen bevitte. A befejező mozdulat után az óriás kopogtatni próbált, de nem sikerült neki, mert a Vipera kirúgott, a rajongók legnagyobb örömére. Show tovább gyapálta az Apex Preadtor-t, aki végül a kommentátori asztal előtt neki lökte a ring sarkának ellenfelét, majd ismét megpróbálkozott az RKO-val, ám most sem jött össze, Show azonban egyből egy Spear-t adott Orton-nak. A bíró eközben folyamatosan számolt és dulpa kiszámolással vetett véget a harcnak. Az óriás visszalökte Randy-t a ringbe és egy W.M.D.-t akart adni neki, ám Randy elhajolt és bevitte a befejező mozdulatát, de ez már a mérkőzésen kívül volt.

Curt Hawkins és Tyler Reks vs Ryback

legelőször a csapat érkezik, majd Ryback, akinek ismét egy mutatót monokli díszeleg a bal szeme alatt. Ám ez nem befolyásolta a még veretlen pankrátort, hogy remek teljesítményt nyújtson, a tag team-ből először Reks kezd, de sokat pacsiztak, mert eléggé rossz összhang volt közöttük, nem tudták eldönteni, hogy ki is álljon ki a brutális szupersztár ellen. Végül Ryback győz, mert bevitte a finisher-jét Curt-nek, aki nem tudott kirúgni a kopogtatásból.

Prime Time Players vs Epico és Primo

A.W. bemutatja a csapatát, akik közül Darren Young túlságosan is kezdeni akarta a mérkőzést és meglökte Primo-t, aki levágott neki egy Dorpkick-et. Epico kiment a ringből és Titus, valamint Primo kezdtek. O'neil-nak nem volt nehéz dolga, könnyedén dobált a jóval könnyebb és alacsonyabb ellenfelét, majd lepacsizott Darren-nel, aki szintén jól szerepelt és folyamatosan fölényben volt ellenfele felett. Ám Primo a sarokba került és onnan kibukfencezett Young támadásánál és pacsizni tudott. Epico lépett a ringbe, aki remekül szerepelt, A.W. inkább kihívta a csapatát a kötelek közül, de ekkor megjelentek a WWE Tag Team Bajnokai, Kofi és Truth, akik csak megálltak a bejáratnál. Ekkor hátulról érkezett Epico és Primo, akik nekiestek a Prime Time Players-nek. Titus-t elintézték a ringen kívül, Darren viszont visszament inkább A.W. legnagyobb tiltakozásának ellenére. Kofi és Truth elvették a figyelmét és ekkor Epico bevitte a Backstabber-t és lekopogtatta ellenfelét.

Láthatjuk, hogy két héttel ezelőtt a DX kevert le egy Sweet Chin Music-ot és egy Pedigree-t Damien Sandow-nak, majd Sandow támadta meg Brodus Clay-t az előző RAW-n. Egy rövid interjút hallhatunk, amiben Damien elmondja a tőle már jól ismert szöveget.
Ki volt írva Brodus és Sandow között egy mérkőzés, de Clay még bevonulni sem tudott, mert Damien nekiesett és ismét csúnyán elintézte a lábát.

A backstage-ben AJ gondolkozik, majd távolodik a kamera és látjuk Daniel Bryan-t, aki elmondja, hogy azt szeretné, hogy ma miután legyőzi John Cenát a Summerslam-en az a bizonyos Triple Threat mérkőzés alakuljon át Fatal 4 Way-é. AJ ekkor kijelenti, hogy Daniel-nek már van mérkőzése a PPV-re, Bryan megkérdezi, hogy mégis ki lesz az ellenfele, ekkor mosolyogva a General Menedzser kijelenti, hogy Kane. Bryan feláll és tiltakozni kezd és ismét kiáltozzák egymás felé: No! Yes!

A rajongók egy pillanatra teljesen meglepődnek Jerry Lawler-rel együtt, hiszen egy régen nem hallott zenét játszanak le az arénában. Megjelenik Kelly Kelly a hosszas kihagyása után, ellenfele pedig nem más mint Eve.

Kelly Kelly vs Eve

Eve a gong megszólalása után beszél ellenfeléhez, majd elsétál mellette és távozni próbálna ám Kelly nem engedi és visszarángatja a ringbe a dívát. Kelly-re nem igazán lehetett ráismerni, még nem láttuk ennyire erőszakosnak, de ezzel a hozzáállással nem ment sokáig, mert Eve fordított és szorítással próbálkozott, ám a visszatérő díva földre küldte és kopogtatta.

Láthatjuk egy kis visszaemlékezésben, hogy Del Rio autójával elhajtott Sheamus és ismét Promózzák, hogy még vár ránk Triple H és Brock Lesnar jelenete, valamint a következőkben Shawn Michaels is megjelenik.
Justin Roberts jelenti be, hogy most érkezik meg a San Antonio-i születésű Shawn Michaels, akit nagy örömmel fogadnak a rajongók. HBK a szokásos bevonulásával jelenik meg, majd köszönti a rajongókat és köszöntet mond a WWE-nek, hogy ismét egy történelmi pillanatnak lehetett részese, a DX találkozónak, amit az 1000. RAW-n rendeztek meg. Kijelenti, hogy sok dolog változott meg és minél több minden formálódik, annál inkább ugyan az marad. Most ő is arra célzott, amiről mindenki beszél jelenleg a WWE-ben, Triple H és Brock Lesnar SummerSlam mérkőzéséről.
Ám csak eddig tudta folytatni a beszédét, mert megszólalt Lesnar zenéje és megérkezett Brock valamint Heyman. Paul egy kérdést szegez HBK-hez, hogy a ShowStopper, Mr. WrestleMania mégis mit gondol a SummerSlam-ről, amint az ügyfele Brock Lesnar és Shawn legjobb barátja, Triple H össze fog csapni. Csak azért kérdezi, mert a WWE történelmének legnagyobb szórakoztatójáról van szó. Paul azt mondja, hogy ő és Brock nem foglalkoznak olyan dolgokkal mint az emberek szórakoztatása, Lesnar csak kijön és bunyózik. Shawn inkább úgy gondolja, hogy itt egy kemény bunyó lesz és nem hiszi, hogy HHH-t le tudná győzni Lesnar. Brock elveszi Heyman-től a mikrofont és azt mondja, hogy a SummerSlam-en fog harcolni majd Tirple H-el, attól függetlenül még most elverheti HBK-t.
Ebben a pillanatban megszólal The Game zenéje, aki csak besétál a ringbe és odaáll Michaels mellé. Brock pedig elindul kifelé, de azt mondja Lesnar még, hogy HHH-t látni fogja a Summerslam-en, HBK-t pedig azt megelőzően.


Dolph Ziggler vs Alex Riley

Chris Jericho csatlakozik a kommentátorokhoz, ahonnan közvetíti a mérkőzést, amin Dolph jobban szerepelt, folyamatosan támadta ellenfelét és figyelt Jericho-ra. Chris az idő teltével a fölényben lévő Ziggler-nek integetett, majd elkezdte filmezni a telefonjával, Dolph nem figyelt az ellenfelére, aki hátulról egy fordítással két vállra fektette és lekopogtatta.

Kane vs The Miz

Egy Be a Star reklám után láthatjuk, hogy Sheamus éppen milyen videókat tölt fel a TOut-ra, Jerry viccesnek találja, hogy a Kelta éppen a Ferrarival furikázik, de Michael Cole szerint ez borzasztó ls elmondja, hogy milyen drága játék is ez, ám ebben a pillanatban felgyulladnak a lángok és megérkezik a Nagy Vörös Szörny.
A küzdelem eléggé kiegyenlített volt, amiben Kane is és Miz is sokszor fordított és egyaránt vittek be szép, hatásos mozdulatokat. Végül Kane a sarokba vágta a felé rohanó ellenfelét és bevitte neki a Chokeslam-et, Miz nem tudott kirúgni a kopogtatásból.

Láthatunk egy interjút Daniel Bryan-nel és megérkezik Sheamus is, aki teljesen leamortozálta a járművet.

Daniel Bryan vs John Cena

Látjuk Cena előző heti RAW pillanatát, amiben Big Show ellen harcolt, hogy ki is hívhatja ki majd CM Punk-ot a Summerslam-en, ám Punk közbelépésével ért véget a harc, így nem született meg a győztes. AJ jelent meg és hirdette ki, hogy egy Triple Threat mérkőzést fognak majd látni a rajongók.
A rajongók elkezdik skandálni, hogy Let's go Cena - Cena Sucks, de most már többen kiáltják az előbbit, de ez nem tetszik Daniel-nek és azt mondja, hogy itt minden róla szól. Bryan kimegy a ringből és beszélni kezd a nézőkkel, amikor visszatér a szorítóba John földhöz vágja és kopogtatni próbálja, de nem sikerült, majd a szupersztárok szorításokkal akarták egymást gyengíteni. Daniel-nek inkább volt sikere a feladatási mozdulatok terén, ám Cena pedig tudta, hogyan kell szabadulni belőle. Cena bevitte a 5 Knuckle Shuffle-t, majd megpróbálkozott volna az AA-vel, de Bryan szorítani kezdte azzal a mozdulattal, amiből már sokan csak kopogással jöttek ki. Majd John kijutott, de Daniel maradt fölényben, tovább próbálkozott és remekül is szerepelt. Végül rúgásokkal próbálkozott, de az utolsó után John elhajolt és bevitte az STF-et, amiből szabadult Bryan és válaszolt a hivatalosan is NoLock nevű fiisherjével. Cena szabadult és kiosztott egyből egy AA-t, majd kopogtatta ellenfelét.
Az ünneplés most viszont elmaradt, mert megszólalt CM Punk zenéje, a WWE Bajnok pedig odaállt Cena elég és a magasba emelte a Bajnoki övét. John azonban arrébb lökte, hiszen érkezett a Triple Threat mérkőzés harmadik embere, Big Show is, aki akart adni egy Chokeslam-et Cenának, de nem sikerült, John felemelte az óriást is az AA pozícióba, ám Punk meglökte öket, akárcsak 1 héttel ezelőtt a RAW-n. A WWE Bajnok kisétált a kommentátorokhoz és azt mondta, hogy most nézze meg Jerry Lawler, most ne tanúsítson tiszteletet, itt van Punk és a földön a két ellenfele, így lesz a SummerSlam-en is. Mikor Punk visszatér a szorítóba Show és Cena is próbál talpra állni, a Bajnok megrúgná a Világ Legnagyobb Sportolóját, de Show elkapja a lábát és kioszt neki egy W.M.D.-t, majd Cena is feláll, de ő is csak az óriás jobb kezével találkozik.

Ezzel ért véget a 1002. RAW adás, sok midnen történt, ami tovább futatta a szorit, még két SmackDown és 1 RAW és a SummerSlam-et tekinthetjük meg, amire egyre több mérkőzés van bejelentve.

 

Téma: WWE RAW 2012.08.06. - Adás HBK tiszteletére

Nincs hozzászólás.

Új hozzászólás hozzáadása