WWE RAW 2012.08.13. - Új meccsek a Summer Slam-re

2012.08.15 09:23

A RAW 2012. augusztus 13.-án élőben jelentkezett Dallas-ból, Texas államból, ahol ismét folytatódhatott CM Punk és a két kihívó, valamint Brock Lesnar és Triple H sztorija, amiben belekerült Shawn Michaels is.

A RAW szokásos promoja után elindul a show, amit Justin Roberts nyit, amikor furcsa módon bejelenti az első mérkőzést. Nem beszéddel vagy valamit egyéb cselekménnyel, hanem egy eléggé kemény és erős mérkőzéssel rajtolt az adás.

CM Punk vs Big Show

A Bajnoknak meggyűlt a baja az óriással, hiszen nehéz volt kitérni az útjából, Show, mintha meg sem erőltette volna magát. Folyamatosan izgalmas volt a mérkőzés, egyszer az egyik, egyszer a másik fél irányított. Végül Punk próbálkozott Shinning Wizard-dal, de Show ellökte és adott neki egy hatalmas Spear-t. Ekkor felhangzik Daniel Bryan zenéje és a szupersztár a ringhez ugrál, azt kiáltozva: No! Kikerüli a szorítót és a kommentátoroknál kiabál. Show és Punk ez idő alatt tovább folytatják a harcot, amit véget vet Bryan. Punk bevitte a könyökösét a felső kötélről és utána érkezett meg a vendég, aki leütötte a Bajnokot és elkapta a NoLock szorítással. Show ahogy ezt látta egy könyököst ő is bevitt és rázuhant a földön szenvedő Punk hátára. Ekkor pedig nem más mint John Cena rohant be a ringbe és kivágta onnan Show-t, majd Daniel-t. CM Punk-kal ellentétben Cena segített most a Summerslam-re kinevezett ellenfelének, majd egymással szemben állnak, de érkezik még AJ, aki elmondja, hogy most mi is fog történni. A ringbe sétál és kissé kigúnyolja Daniel-t, majd mondja, hogy a ma esti mérkőzésén csapatban lesz Show-val. Daniel nem mutatja ki, hogy örülne, de nem is tiltakozik. CM Punk pedig csapatban lesz...ahogy AJ ezt mondta lehetett hallani, hogy Punk Cenára mutat és kéri, hogy ne vele. Ám ez hiába, John Cena lett a partnere. A ma este még egyszer láthatjuk harcolni Show-t és CM Punk-ot, de most tag team mérkőzésen.

A backstage-ben Kaitlyn és JTG beszélgetnek, a szupersztárnak az a problémája, hogy 3 órás ismét a RAW, ő neki pedig nincsen mérkőzése. Ekkor megjelenik AJ, aki ad neki, de JTG nem tudja még, hogy ki lesz az ellenfele.

JTG vs Ryback

JTG eléggé magabiztosan érkezett meg, majd megszólalt egy ismeretlen zene, ami Ryback új belevalója lett. JTG örömét eléggé elintézte most ellenfele, Ryback a finisherje után kopogtatott, és továbbra is veretlen maradt.

A kulisszák mögött látjuk, ahogy két Hall Of Famer beszélget egymással, Roddy Piper készülődik, amikor távolodik a kamera és feltűnik mellette Shawn Michaels, aki nem igazán foglalkozik a mellette lévővel, hanem csak elgondolkozik. HBK azt mondja, hogy ez nem az ő harca, nem akar csatázni Lesnar-ral. Majd csörögni kezd Shawn telefonja, és ismét a téma az, hogy harcol vagy sem.

Heath Slater vs R-Truth

Slater ismét úgy gondolta, hogy bárkit legyőz, hát érkezett egy aktív szupersztár, aki a WWE Tag Team Bajnokok egyike. Truth eléggé könnyedén megszerezte a győzelmet miután bevitte a Little Jimmy-t. Slater ismét csak fejjel rohant a falnak, de tudhatjuk, hogy ez nem árt neki, hiszen legközelebb ismét kihív akárkit. Megszólalt a Prime Time Players zenéje és megjelent mindkét szupersztár, akik a ringbe igyekeztek és megtámadták a győztest. Truth nem kapott nagy verést, de furcsa, hogy nem jelent meg Kofi Kingston, hogy segítsen társának.

Láthatunk egy Summerslam promo-t, majd Sheamus autólopását és a SmackDown-on történt verést, amit Del Rio emberei nyújtottak a keltának. Booker pedig a kulisszák mögött azt mondta, hogy a Summerslam mérkőzés lefújva, ennek vége. Del Rio erre a TOut-on válaszolt, ahol a tiltakozását fejezte ki. A WWE hivatalos weboldalán már törölték a mérkőzést.

Sin Cara vs Tensai

A mérkőzésen Sin Cara győzött, mert egy rúgással elintézte Sakamoto-t, Tesai-nak pedig bevitte a DDT-jét, ami után lekopogtatta. A vesztes a segédjét hibáztatta, majd adott neki egy befejező mozdulatot.

Roddy Piper-t konferálja fel Jerry Lawler, majd megnézik, hogy kire szavaztak legtöbben, ki lesz az aki csatlakozhat a Hall Of Famer-hez a Piper Pit-ben. A választási lehetőségek: The Miz, Chris Jericho és Dolph Ziggler. Aki ezt pedig megnyerte az Y2J, azaz Jericho. Piper azt mondja, hogy amikor utoljára látta Chris-t, akkor éppen elintézte Mickey Rourke-ot, Jericho pedig amikor utoljára látta Piper-t, akkor éppen elverte őt a WrestleMania-n. Ez a beszélgetés azonban nem tart sokáig, mert csak a régi találkozásokról szövegelnek, amit Vickie Guerrero szakít félbe, aki bejelenti, hogy megérkezik a Show Off, aki Jericho ellenfele lesz majd a Summerslam-en, Dolph. Ziggler a ringbe sétál a táskájával, majd azt mondja, hogy ez egy szomorú pillanata a Piper Pit-nek, hogy a közönség Chris-t szavazta meg és nem egy talpraesett embert. Jericho pedig erre kijelenti, hogy nem figyelt, mert éppen azt a tál spagettit figyelte Ziggler fején, utalva ezzel a szupersztár hajára. Guerrero ekkor egyből ott termett Chris előtt és megkérdezte, hogy mégis, hogy mer ilyet kérdezni Dolph-tól. Y2J válasza egyszerű: A pokolba is kussolj. Jericho azt mondja, hogy nem felejtette el, amikor Vickie őt arcon vágta a SmackDown-on, éppen ezért a Summerslam-en majd nagyon keményen elveri "Ziggi-t" (Ahogy becézte Dolph-ot).
Megszólalt The Miz zenéje is, majd megérkezett egy mikrofonnal és a Bajnoki övével az Interkontinentális cím védője. Roddy közben azt mondogatta, hogy Y2J, majd amikor elhalkult a zene, akkor váltott, azt mondta, hogy a filmsztár. Miz a szokásos kérdését teszi fel: Tényleg? Miz a ringbe sétál és azt mondja, hogy nem kellenek a szavak, inkább intézzék el, Dolph lesz az ő partnere, Jeircho pedig összeáll Piper-rel. Miz megfogta Roddy mikrofonját, a Hall Of Famer pedig azt kiáltozta, hogy nem. Jericho levágott egyet Miz-nek, majd kihajította őt is és Ziggler-t is a ringből.

Láthatjuk a CM Punk-John Cena-Big Show sztorit, ami már eléggé régóta húzódik el.

The Miz vs Dolph Ziggler vs Chris Jericho

A csata nem volt unalmasnak mondható, remekül szerepelt mindhárom szupersztár, folyamatos váltások voltak, de végül mégis megszületett a győztes. Jericho megpróbálta bevinni a Walls Of Jericho-t Miz-nek, aki szabadulni tudott és kiosztott egy Big Boot-ot Y2J-nek, majd feltűnt Dolph is, aki leütötte Miz-t, de amikor kopogtatni próbált Jericho-tól kapott egy Codebreaker-t. Chris lassan odamászott ellenfélhez, de nem tudott nyerni, mert Zigglernek a lábát Vickie beakasztott a kötélbe. Ekkor Miz érkezett, aki egy fordítással két vállra fektette Jericho-t, Chris szabadult ebből is és az utána következő Skull Crushing Finale-ből is. Y2J bevitte Miz-nek a Walls Of Jericho-t, ám a bíró nem figyelt és nem látta, ahogyan már a szorításban lévő Miz feladta. Ziggler érkezett és adott egy Zig Zag-et a rocksztárnak, aki nem tudott kirúgni a kopogtatásból.

A backstage-ben Eve tűnik fel CM Punk mellett, a díva csak sok szerencsét akart kívánni az új CM Punk-nak, de erre a WWE Bajnok elmondta, hogy olyan nincsen. Továbbra is fekete a haja és van szakálla, olyan nincsen, hogy új Punk.
Aztán Shawn Michaels tűnik fel, aki még mindig roppant feszült és nem találja sehol a helyét. A büféasztalnál kibont egy vizet, amikor megérkezik John Cena és üdvözli, majd megkérdezi a Hall Of Famer-t, hogy mi újság vele. HBK csak helyesel majd továbbsétál, Cena pedig megfordul, mögötte áll a WWE Bajnok, aki ma estére a csapattársa lesz.

Alicia Fox és Kaitlyn vs Eve és Beth Phoenix

A mérkőzés átlagos volt, amin Kaitlyn és Alicia aratott győzelmet, mert lekopogtatták Beth-et.

Láthattunk nagyon röviden ezt a HHH-Lesnar sztorit, onnan indulóan, hogy John Laurinaitis miatt felbontja a szerződést a COO, egészen az előző RAW-ig.

Big Show és Daniel Bryan vs John Cena és CM Punk

A Punk-Cena csapatban eléggé nagy volt a kavarodás, nem igazán voltak jók a csapatjátékban, John többször pacsizott, de Punk inkább magáénak akarta a reflektorfényt. Punk bevitte a csapattársa befejező mozdulatát, a 5 Knuckle Shuffle-t, majd amikor ütni akart a kötélnél Cena rácsapott a hátára és váltott. Cena pedig a Shining Wizard-ot osztotta ki Daniel-nek. Punk felkapta az övét és megállt a ringen kívül, Cena bevitte az AA-t, majd lekopogtatta Daniel-t. Punk az övvel leütötte Show-t, majd a kezét nyújtotta Cena felé, de nem fogadta el.
Ezzel ért véget a történet kettőjük között, a következő már a Summerslam lesz, ahol folytathatják a csatát.

Damien Sandow vs Christian

Sandow nyert a befejező mozdulata után, de megérkezett Brodus is, ám nem történt semmi közöttük.

Végül pedig megérkezik Brock Lesnar és Paul Heynam, a mentor elmondja amit már sokszor hallhattunk, hogy Triple H-nek semmi esélye nincsen Brock-kal szemben, teljességgel kizárt, hogy legyőzze. Ám Paul szóba hozza HBK-t, és azt mondja, hogyha továbbra is azt hiszi, hogy a barátja képes legyőzni ezt a bunyóst, akkor álljon ide Brock elé és mondja ezt meg a szemébe. D enek kell aggódni, hiszen nem fog kijönni, ugyanis jobban tart Lesnar-tól, mint bármi mástól egész életében. Aztán Heyman nekiállt szidni Texas-t, és a Texasi Shawn-t, aki ekkor már nem várt. Megszólalt a Sexy Boy című szám és megérkezett az arénába HBK. Michaels megnézte a szerződést és utána a székhez lépett, de nem ült le, mert megszólalt Triple H zenéje. HHH öltönyben érkezett, de a zakóját ledobta és a szorítóba sétált. Nem használt szavakat most sem a COO, csak fogott egy tollat és aláírta a papírt, de egész végig figyelt, hiszen Lesanr teljesen kiszámíthatatlan, akármikor képes lett volna támadni. Utána hátra lépett, Brock is aláírta. Ezzel már biztossá vált a mérkőzésük a Summerslam-en.
Brock távozott, de ezzel még koránt sem ért véget a viszályuk. A kulisszák mögött HBK elmondja, hogy mennyire tart ettől a mérkőzéstől és a következményektől, HHH pedig csak nyugtatja. Big Show és Matt Striker készítenek interjút, de a kommentátor odafut a parkolóba, hiszen két autó karambolozott. Az egyikben Paul Heyman, a másikban pedig Shawn Michaels ült. Heyman csak azt kiáltozta, hogy sajnálja, de a lehúzott ablakon Lesnar kirángatta HBK-t, majd nekimentek a kamerának. A két teljesen elsötétült, de a hangokból nem sok jóra lehetett következtetni.
Látunk egy The Rock promo-t, amikor John Cenával volt viszályban, majd megkapjuk a várva várt képet. Lesnar a vállán hozza a ringbe Shawn-t, aki alig bír már felállni. Utána kioszt egy F5-ot, majd a Kimura Lock-ot, de ekkor már érkezik Triple H, aki nem megy be a ringbe, mert Paul azt mondta: Csak 1 lépés és eltöri a kezét. HHH távol maradt, de ennek ellenére eltörte Shawn kezét, a COO Brock után futott, de nem kapta el. Brock végül elmenekült, HBK-hez pedig bejöttek a bírók és az orvosok.

Ezzel ért véget a RAW, a következő a SmackDown, után pedig a Summerslam. Ott végleg eldől, hogy mi lesz a sztori következménye.

 

 

 

 

 


 

Téma: WWE RAW 2012.08.13. - Új meccsek a Summer Slam-re

Nincs hozzászólás.

Új hozzászólás hozzáadása