WWE Smack Down 2012.08.10. - Booker második adása

2012.08.12 11:01

 

A SmackDown 2012. augusztus 10-én Houston-ban rendezték meg, ami a General Menedzser Booker T szülővárosa.

Az egykori Nehézsúlyú Bajnok érkezik először meg a ringbe öltönyben, ahogy a kötelek közé ér letérdel és lejt egy Spin a Roonie-t. Felkap egy mikrofont és azt mondja, hogy nagy örömére szolgál elindítani az adást az ő szülővárosából. Ám egy probléma van, amivel foglalkoznia kell mint SD General Menedzser, ez pedig, amikor a RAW-n Sheamus ellopta Del Rio autóját. Kapunk egy kis rövid bejátszást arról a pillanatról, majd megkéri a Nehézsúlyú Bajnokot, hogy jöjjön ki a ringbe és kérjen bocsánatot a lopásáért.
Megszólal a Great White zenéje és megérkezik a Bajnok, akit nem igazán szomorít el ez a dolog, a szokásos hangulatában érkezett meg a ringbe. Elmondja, hogy Azért van itt, hogy bocsánatot kérjen, mert ellopta ALberto Ferrari-ját és elvitte San Antonio-ba. Aztán csatlakozott a mexikói arisztokrata is, aki ezzel nem elégedik meg.
Booker T megerősíti azt, hogy a Summerslam-en ők ketten összecsapnak, de ma este még egy mérkőzésük lesz egymás ellen. Del Rio lekapja a zakóját és harcra kész, de a főeseményen fog majd szerepelni.

Sin Cara vs Cody Rhodes

A mérkőzés előtt Cody mond pár szót, majd elindul a csata, amiben Sin Cara tudta megszerezni a győzelmet.

Több promót láthatunk Wade Barrett-ről, és Daniel Bryan-ről.
Bryan lép a ringbe és mond pár szót arról, hogy AJ kiírta ezt a mérkőzést a Summerslam-re, amin az ellenfele Kane lesz. Daniel tiltakozását fejezi ki ez ellen, de Kane csatlakozik hozzá és megtámadná a szupersztárt, de a RAW General Menedzsere tűnik fel, AJ nem engedi, hogy elszabaduljanak az indulatok. A díva azt mondja, hogy mint GM megérti Booker T-t, aki azt kérte, hogy ne azzal legyen tele az adás, hogy ők ketten verekednek, mert a folyamatos támadások már nagyon unalmasak. A Summerslam lesz az a hely, ahol lehet rendezni a nézeteltéréseket. AJ arra kéri őket, hogy addig ássák el a csatabárdot és Daniel ennek hallatán a kezét nyújtja. AJ elindul kifelé, de visszafordul és rákacsint Kane-re, aki levág egyet Bryan-nek.

Jinder Mahal vs 2 ismeretlen pankrátor

Jinder aratott győzelmet, de nem élvezhette ki a sikert, hiszen megjelent Ryback, aki elől elmenekült. Ryback pedig ha már Mahal-t nem kapta el a két ismeretlennek kiosztotta a befejező mozdulatát.

Chris Jericho és Vickie Guerrero vesznek össze a ringben, mert a rocksztár ismét Dolph anyjának nevezte Vickie-t. Hosszasan csak vitatkoztak, amikor megjelent Ziggler és leütötte Jericho-t, majd adott neki egy Zig Zag-et.

Prime Time Players vs Epico és Primo

Kofi és Turth csapata a kommentátoroktól nézte a harcot, amiben a két csapat küzdött meg, hogy ki is legyen az első számú kihívója a Tag Team Bajnokoknak. Végül A.W. odaborította a Bajnokoknak az innivalójukat, amiért Kofi és Truth a ringbe rohant és megtámadták a Prime Time Players-t, így diszkvalifikációval a győztesek Darren és Titus.

Antonio Cesaro vs Christian

Antonio ismét 5 különböző nyelven szólalt meg, aztán megérkezett a kanadai és elindulhatott a mérkőzés, amit a Spear után Christian nyert meg, de Cesaro kemény versében részesítette a győztest.

Láthatunk egy kis RAW összefoglalót, majd következik ismét egy mérkőzés.

Rey Mysterio vs The Miz

A csatát a Legnagyobb Kisember nyerte meg, miután a Skull Crushing Finale-ből kiszabadulva egy fordítással kopogtatta az Interkontinentális Bajnokot.

Alberto Del Rio vs Sheamus

Del Rio mielőtt elindult volna a csata a Nehézsúlyú Bajnoki övért behívta a ringhez a biztonsági embereit, akik megtámadták Sheamus-t. A Great White mozdulni nem tudott végül, egy hatalmas verésben volt része.

 

Téma: WWE Smack Down 2012.08.10. - Booker második adása

Nincs hozzászólás.

Új hozzászólás hozzáadása