WWE Superstars 2012.05.10

2012.05.18 06:35

2012. május 12-én négy mérkőzéssel várta nézőit a WWE Superstars heti adása. Volt olyan eredmény, ami talán kicsit meglepetésnek számít. De nézzük:



Ezekiel Jackson vs. Drew McIntyre
Ezekiel Jacksont talán kicsit méltánytalanul hanyagolja a WWE, bár ha jól belegondolunk, ugyanezt Drew-ról is elmondhatnánk. A két szupersztár összecsapása azonban némiképp meglepetés, ugyanis Drew nem egész négy perc alatt legyőzte Ezekielt.


Alicia Fox vs. Natalya
A dívákat képviselő két lány mérkőzése ugyancsak nyúlfarknyira sikeredett. Natalya egy Sharpshooter utáni feladatással nyerte a meccset.


Hunico (Camacho) vs. Tyson Kidd
Egy kicsit hosszabb összecsapás és természetesen Camacho nagy segítségére volt barátjának. Hunico így sikeresen kontrollálta a meccset és győzelmet aratott.


Santino Marella és Zack Ryder vs. Curt Hawkins és Tyler Reks
Remek összecsapásnak ígérkezett a Tag Team mérkőzés és valljuk be, hogy az eredmény nem volt váratlan. Curt Hawkins és Tyler Reks is eléggé kiszorultak a WWE "nagy" adásaiból, ezúttal a csütörtöki show-ban kaptak lehetőséget John Laurinaitistől. A US Bajnok Marella és Zack Ryder remek párost alkotnak és igazán eredményesen képesek együtt dolgozni. A mérkőzést jó kis csata és egy Kobra után nyerték.


A Superstars adásból természetesen nem maradhatott ki a rövid visszatekintés a hét legfontosabb eseményeire, hisz egy héttel az Over The Limit előtt a WWE-nél minden a PPV-t megelőző konfliktusokról szól.

WWE Superstars 2012.05.10

Nincs hozzászólás.

Új hozzászólás hozzáadása