WWE Superstars 2012.05.17

2012.05.18 12:54

A szokásos csütörtöki időpontban jelentkezett újra a WWE Superstars adás. Az adás legelején bejelentettek egy Tag Team meccset, méghozzá a két Uso fog megküzdeni Vickie pártfogoltjai ellen, azaz Jimmy & Jey Uso vs. Jack Swagger & Dolph Ziggler.

Alex Riley vs. Heath Slater

A meccs elég óvatosan indult, majd A-Ry kezdett jobban, ám amikor a kötélre mászott, Slater lehízta a kötélre és átvette a meccs irányítását. Sokáig csak fojtogatta és ütötte Riley-t és egy Neckbreaker-t is kiosztott, de kirúgott a kopogtatásból, ezután újra fojtogatni kezdte Miz volt tanítványát, ám ő a kötélről lekönyökölte Slater-t és így fordítani tudott, de nem sokáig, ugyanis ellenfele gyorsan magához tért és kopogtatni tudott. Nyertes: Heath Slater.

A meccs után felidézték a hétfői eseményeket és egy The Rock DVD-t mutattak be.

Tyson Kidd vs. Lord Tensai

A távolkeleti pankrátor újra kivégezte ellenfelét, ahogy már megszokhattuk tőle. Bár Tyson is mindent megtett, de ez nem volt elég. Nyertes: Lord Tensai.

Még mindig a WrestleMania XXVIII. képeivel volt színezve az adás, a Pre-Show-ot is reklámozták és Big Show kirúgását is megmutatták.

Jack Swagger & Dolph Ziggler vs. Jimmy & Jey Uso

A meccset Ziggler és Jey kezdi. A felvágó jobban kezdett, ám a testvérek gyorsan fordítottak. Amikor Jack Swagger bejött, akkor úgy tűnt uralni fogja a meccset, de amikor elrontott egy ugrást, akkor felváltotta őt Ziggler, ám Jimmy vele is gyorsan elbánt. Bejött Jey, ám egy Backbreaker után nem sikerült kopogtatnia, sőt Zigglernek még fordítania is sikerült. Swagger ujra bejött és ő is keményen támadta Jey-t. Bejött Ziggler és Jimmy, emiatt újra fellendült a meccs. Uso-nak sikerült volna kopogtatnia, ha nem jön be a törzsgyökeres amerikai és üti meg őt. A reklám után már Jack van a ringben és uralja a meccset. Ziggler és Swagger ügyesen váltogattak, ám Uso kitart. Amikor bejött Jack és Jey, akkor lendületre kapott a meccs. Uso-nak majndem sikerült kopogtatnia, de Swagger kirúgott. Pár másodperccel később a semmiből sikerült nyernie a testvéreknek. Nyertes(ek): Jimmy & Jey Uso.

 

WWE Superstars 2012.05.17

Nincs hozzászólás.

Új hozzászólás hozzáadása