WWE Superstars 2012.05.24.

2012.05.27 11:05

Az eheti Superstars természetesen a nemrégiben megrendezett Over the Limit PPV videóival volt teli, valamint az ezt követő RAW eseményeivel. Persze azért nem csak bejátszásokból állt az este, ezúttal is izgalmas meccseknek lehettünk szemtanúi.


Antonio Cesaro VS Tyson Kidd
Elsőként Cesaro jön a ringbe Aksana kíséretében. A szupersztár nem lopta be sokak szívébe magát, mivel ő volt Laurinatis eszköze Teddy Long megszégyenítéséhez. Őket követi Tyson, majd kezdetét veheti a mérkőzés. Az erőviszonyok ellenére a meccs végig kiegyenlített volt, Tyson többször próbált kopogtatni, míg Cesaro feladatni, de egyik sem sikerült. Végül Tyson egy Block Buster után a Sharp Shooter erős szorításába fogta volna Cesarot, de az elkapta ellenfele fülét, amire a bíró egyszerűen nem reagált semmit, de Tyson kénytelen volt elengedni a csaló pankrátort. Ezután egy DDT-re készült volna Kidd a sarokból, ám ellenfele fordít miközben Kidd a levegőben van és hatalmas erővel vágja földhöz. Cesaro beadja befejező mozdulatát, majd kopogtat. A győztes Antonio Cesaro.


R-Truth és Kofi Kingston VS JTG és Michael McGillicutty
JTG és Gillicutty nagyot kaszálhatnának, ha ezen az estén legyőznék a Tag Team bajnokokat, ám tudjuk hogy ez nem várt kihívás elé állítja őket. Kofi és Truth kezdi jobban a mérkőzést, ám ellenfeleik képesek fordítani mikor a ringen kívül lévő Gillicutty fejbe rúgja a kötélnél gyengélkedő Truth-t, amit a bíró nem vesz észre. Ezután már a ringben lévő JTG könnyedén előnyhöz juthatott, ám ellenfele fordítani képes így mindketten becserélik társukat. Kofi rögtön leiskolázza Gillicuttyt, aki egy Boom Drop-ot is kap, de ezzel még nem lehetett elintézni. Percekkel később több csalás után Kofi hátrányba kerül és sokat kap a fejére, ám sikerül becserélni társát. Truth szétvág közöttük, majd egy DDT után kopogtatná JTG-t, viszont Gillicutty közbeavatkozik, de Kofi megrúgja így Truth kidobhatja a ringből. JTG egy újabb DDT után már nem képes kirúgni. A győztes R-Truth és Kofi Kingston.


Zack Ryder VS Heath Slater
A este fő meccsének elején majd 1 perc telik el eseménytelenül, ám aztán a két szupersztár a lovak közé csap. Rydernek nagyon lelkesen szurkol a közönség - amiért Slater ki is gúnyolja - ám Zack megmutatja hogy ez nem nézheti el neki. A Long Island-i arc kerül előnyhöz, ám ez nem tart sokáig, mivel Slater a kötelet kihasználva fordít. Zack állja a pofonokat, de mikor magához tér Slater többször is kikényszerül a ringből. A végjáték előtt Zack beadja a Broski Bootsot Slater-nek, de ezután még kirúg a két vállra fektetésből. Ellenfele a Rough Ryderre készülne, de Slater hárít és Zack így egyenesen a sarkot fejeli le. Ezt kihasználva Slater egy nyaktörőt ad be ellenlábasának majd kopogtatni próbál, de ezúttal is csak 2-ig jut a bíró. Ezt követően Slater kétségbeesetten próbálja megdolgozni ellenfelét, de nem sikerül. Ryder a sarokból fordít és a Rough Ryder után kopogtat. A győztes Zack Ryder.

 

WWE Superstars 2012.05.24.

Nincs hozzászólás.

Új hozzászólás hozzáadása