WWE Superstars 2012.05.31

2012.06.02 12:28

 

A csütörtök esti Superstars show, ahogy azt már megszokhattuk, ezúttal sem maradt eseménytelen. A showban visszhangzanak az elmúlt PPV-k eseményei, emellett a két hét múlva megrendezendő No Way Out hangulatában közelednek a mai este résztvevői.

Beth Phoenix VS Alicia Fox
A két díva nemrég már megmérkőzött, akkor Beth tudott nyerni egy Glam Slam után, ám ezúttal Alicia nagyobb ellenállást tanúsított. Beth jól láthatóan félvállról veszi a dolgot, de mindenképp küzdenie kell, mert ő akar Layla ellen indulni az övért a No Way Outon. A meccsen az Amazon dominál ám Alicia többször is nyerő helyzetbe került, ez azonban még nem döntötte el kettejük harcát. Végül Alicia befejezte volna Axe Kick mozdulatával, de Beth fordít és a Glam Slam után kopogtat.
A győztes Beth Phoenix.


Tensai VS Alex Riley
Az est második meccsén ismét revansot vehetne az egyik részvevő, mégpedig Alex Riley. Kettejük múltkori közös harcából Tensai került ki győztesen, és azóta is veretlennek tudható be. Tensai erőfölénye már a mérkőzés elején megmutatkozik, leginkább abban, hogy Riley már az első perc után kikényszerül a ringből. Tensai indulatos, ki akar menni Riley után, amit ő ki is használ és fejbe rúgja ellenfelét. Látszólag semmi baja nincs a japán stílusú pankrátornak, ám még haragosabb mint az előbb. Nyilvános kivégzésnek tűnik a meccs, de A-Ry nem adja fel és minden lehetőséget kihasznál, amit lehet. Sajnos ez nem bizonyult elégnek, Tensai két befejező mozdulata után már nem bír felkelni.
A győztes 4 perc után Tensai.


Jinder Mahal VS Yoshi Tatsu
A szervezet két, egzotikus országokból jövő pankrátora mutathatja meg a közönségnek erejét. A nézők nagy része Yoshi mellett van, ám a japán nem igen tud labdába rúgni. Kettejük meccsén mindig ő maradt alul és olybá tűnik ez most sem lesz másképp. A végjátékban viszont sokak meglepetésére sikerül Mahalnak több rúgást is beadnia, majd készülnie egy lendületes befejezésre, de ezt ellenfele hárítja és a Camel Cluth mozdulattal feladatja vele a harcot.
A győztes Jinder Mahal.


Christian VS Drew McIntyre
Az Interkontinentális Bajnok nem indít túl erősen, Drew dominál Christian pankrációval eltöltött hosszú évei és tapasztalata ellenére. Karizma kapitány a közönségtől várja a segítséget lelkesítés formájában, amit meg is kap, ezután képes fordítani és előnyhöz jutni. Drew azonban kiküldi a ringből és ismét irányítja a meccset. Többször kopogtatni próbál, de nem sikerült neki. Befejezné a második kötélről a meccset, de Christian ismét fordít és leiskolázza fiatal ellenfelét. Drew képes még fordítani és földhöz vágja Christiant, aki hajszál híján tudott csak kirúgni. Mindezek után fordít, DDT-t kap Drew de ő is kirúg. Christian Spear-hez készülődne, de ellenfele kivédi és ismét kopogtatna. Karizma kapitány kirúg, Drew keze a sarokban lévő vas oszlopon koppan. A bajnok beadja a KillSwitchet majd az elmúlt hetekben általa használt crossbodyt a harmadik kötélről. Ezután Drew már nem volt képes felkelni.
A győztes Christian.

 

WWE Superstars 2012.05.31

Nincs hozzászólás.

Új hozzászólás hozzáadása