WWE Superstars 2012.06.21.

2012.06.22 18:45

 

Az idei No Way Out PPV után először megrendezésre kerülő Superstars adást ismét bejárják az elmúlt napok eseményei. A RAW-n és a gálán történt képek mellett természetesen izgalmas meccseket is láthatunk.

 


Ezekiel Jackson VS Hunico
A meccs kiegyenlítettnek mondható Ezekiel hatalmas erejét leszámítva. Sajnálatos módon Camacho többszöri beavatkozásának köszönhetően Jackson nem sokszor tudhatott előnyt maga mellett.
Ebből kifolyólag a meccs győztese is Hunico.


Justin Gabriel és Tyson Kidd VS Curt Hawkins és Tyler Reks
A Justin-Tyson páros ismét ringbe száll egy tag team mérkőzés keretében.Habár a vasárnapi No Way Outon nem sikerült első-kihívói lehetőséget és ezzel az esélyt a tag team bajnoki övre megszerezni, ezen az estén is megmutatta a páros, hogy méltó a címre. Sokáig folyt a küzdelem, leginkább Tysonék tudhatják maguknak a vezetést, ám mikor Reks fordítani tudott, valóban megfordultak a dolgok. Kis csalásaik ellenére sem tudták megnyerni azonban a meccset Tylerék, hiszen ellenfeleik összeszokott, kemény párost alkotnak.
A győztes Justin Gabriel és Tyson Kidd.


Zack Ryder VS Drew McIntyre
Az est utolsó mérkőzése hosszabbra nyúlt a többinél. A két pankrátor nem tudja felülmúlni a másikat, így már-már kétségbeesetten próbálkoznak kopogtatással vagy feladatással. A végjátékban Drew képes előnyhöz jutni egy DDT után, azonban Zack fordít és a Broski Kick-kel fejezné be a dolgot, de nem sikerül neki. Végül Drew próbálkozása után Zack egy Rough Ryderrel a sarokból képes elintézni ellenfelét.
A győztes Zack Ryder.

 

Téma: WWE Superstars 2012.06.21.

Nincs hozzászólás.

Új hozzászólás hozzáadása