WWE Superstars 2012.06.28.

2012.06.30 11:04

 

A heti Superstars adás a megszokott időben ezúttal Fort Wayne-ből jelentkezik. A mérkőzések - melyek ma is érdekesen alakultak - így zajlottak le:

Kofi Kingston VS Michael McGillicutty
Az est első meccsére először a tag team bajnok érkezik, őt követi a kevésbé kedvelt McGillicutty. A mérkőzésen javarészt McGillicutty volt jobb pozícióban Kofi néhány ellentámadást leszámítva. A végjátékban viszont Kofinak sikerül fordítani és beadni ellenfelének a Boom Drop-ot, ami után következő befejező mozdulatát nem sikerült bevinnie. Kofi ellenfele fordít, viszont kopogtatási kísérlete nem jár sikerrel. A Tag Team Bajnok ekkor viszont harmadszori próbálkozás után beadja Gillicuttynak a Trouble in the Paradise-ot és kopogtat.
A győztes Kofi Kingston.


Darren Young és Titus O'Neil VS Primo és Epico
A meccs inkább egy egy az egy elleni meccsnek tudható be, mintsem tag team mérkőzésnek, leszámítva a ring körül levő A.W-t és Rosa Mendest. A ringben végig Young és Epico tartózkodott akiknek így a meccse elég aktív volt. Young többször vezetett, A.W útmutatását lehet hallani a hangszórókon keresztül, mintha a pankrátor egyedül nem is tudna küzdeni. Epico végül fordítani tudott, ám mikor készülne befejezni és a kötélnek ugrik Titus avatkozik közbe, ennek hatására a Puerto Rico-i a földre kerül. Young ezután beadja neki újdonsült befejező mozdulatát és kopogtat.
A győztes Darren Young és Titus O'Neil.


The Usos VS Hunico és Camacho
Az eheti Superstars harmadik mérkőzése ismét egy tag team mérkőzés. Szokatlan a két tag team meccs egy estén, ebből is látszik hogy alakul a tag-team divízió. A két csapat harcából csak hosszú percek után kerül ki győztes, amikor is Hunicoék vezetése után Jay képes fordítani és becserélni Jimmyt, aki viszont rendesen megdolgozza Hunicot. Megállítani csak a sarokban sikerül a nem bent lévő Camacho segítségével, ám ekkor Jay fivére segítségére siet, így Hunico nem tud kopogtatni. Végül a bíró kitessékeli Camachot, ám az Usok ezt kihasználják és egy látványos tag team mozdulatot hajtanak végre.
A győztes ezután kopogtatással Jimmy és Jay Uso.


Heath Slater VS Kane
A meccs előtt Slater szónoklásba kezd, amiben megfogalmazza mekkora sztár is ő, hiszen mindenki, akinek dicsőség hiánya van ellene harcol és így jut reflektorfényhez. A monológ után megjelenik Kane, így a két szupersztár a 2010-es NXT óta talán először egy az egy elleni küzdelembe kezd. A mérkőzés ezúttal sem alakul másképpen, sőt talán Kane még inkább elpáholta ellenfelét, aki alig tudta megütni őt. Kane a Chokeslam után könnyen kopogtatott, ellopva ellenfelétől a reflektorfényt.
A győztes Kane.

 

Téma: WWE Superstars 2012.06.28.

Nincs hozzászólás.

Új hozzászólás hozzáadása