WWE RAW 2012.07.09. - Leszel a férjem?

2012.08.12 09:55

 

2012. július 9-én, hat nappal a Money In The Bank PPV és két héttel a jubileumi, 1000. RAW adás előtt a coloradói Denverből jelentkezett a hétfő esti Szupershow.

A RAW egy összefoglalóval indul, amiben az előző hétfőre tekinthetünk vissza. Daniel Bryan és CM Punk harcolnak a ringben mikor AJ megjelenik, ám a szupersztárok nem figyelnek rá, ezért egy asztalt állít fel, amire ugrani készül, ám Bryan és Punk sem engedi neki meg. Punk felugrik mellé a sarokba, akit rálök Daniel-re és az asztalra egy csók után. A következő pillanatot a SmackDown-ról mutatják nekünk, mikor ismét hárman a főszereplők és AJ mindkettejüket megcsókolja.

Az élő képet megkapva AJ bevonulózenéje hallatszik fel és megérkezik a lány a Pepsi Centerbe. Elmondja, hogy a következő vasárnapon ő lesz a WWE Bajnoki címmérkőzés speciális mérkőzésvezetője és a jelenléte nagyban befolyásolhatja az eseményeket. Ez a tudat nagyon nyomasztó. Bejelenti CM Punkot és a WWE Bajnok is bevonul.
- OK AJ itt vagyok, mit akarsz? - kérdezi a lánytól Punk.
AJ emlékezteti, hogy a múlt heti SmackDownban mentálisan instabilnak nevezte és azt mondta, hogy segítségre van szüksége. Nem ért ezzel egyet, úgy véli, hogy nincs szüksége semmilyen segítségre, mert tökéletesen ura önmagának. CM Punk megmutatta a valódi érztéseit. Soha, de soha nem volt senki, aki aggódott volna érte, senki nem mutatott együttérzést irányába, csak Punk.
Amikor megcsókolta a Bajnokot, tudta ezeket és tudta, mit kell tennie. Punk szeme egyenesen a szívébe küld szeretetet, szenvedéllyel és vággyal tölti el.
Tudom, mit kell tennem - mondja még AJ, térdre ereszkedik a láthatóan zavarban lévő Punk előtt és megkéri a kezét!
- Feleségül veszel? - szegezi neki a kérdést, CM Punk azonban nem tud válaszolni. Egyrészt a döbbenettől, másrészt azért, mert Daniel Bryan érkezik futva és kiabálja: No! No! No!
- AJ, kérlek hallgass rám - mondja a lánynak. Daniel szerint AJ élete legnagyobb hibáját akarja elkövetni és ő nem engedheti ezt. CM Punk nem szereti AJ-t, ezt mindenki tudja - érvel Bryan. Csak játszik vele, mert ő lesz a címvédő meccs speciális mérkőzésvezetője. Daniel bevallja: tudja, hogy a múltban sokszor bántotta a lányt, de soha nem szűntek meg az AJ irányában táplált érzelmei. Szerinte CM Punkot csak egyetlen személy érdekli, az pedig saját maga.
Punk ekkor tud megszólalni először. Daniel semmit nem tudhat arról, mit is érez ő AJ iránt, ezért jobb lesz, ha befogja a száját - mondja.
Bryan azonban köti az ebet a karóhoz és állítja, igenis tudja, majd ismét AJ-t győzködi. Ez az ember - mutat Punkra - csak a speciális mérkőzésvezetőt látja benned, míg én egy speciális emberként nézek rád - mondja. A dolgok egyre bizarrabbá válnak, mikor Daniel elmondja azt is, hogy ma reggel,, mikor felkelt eltervezte, hogy ezt fogja tenni... és térdre ereszkedik AJ előtt. Megkéri a lány kezét! Punk egyre jobban nem ért semmit, de nem hagy a válaszra időt, közbeszól.
CM Punk úgy véli, D-Bryan blöfföl. Ha ma reggel úgy kelt fel, hogy megkéri AJ kezét, hol van a gyűrű? Bryan hazudik és szórakozik a lánnyal. Javasolja AJ-nek, hogy menjenek vissza az öltözőbe és beszéljék meg ketten ezt az egész szituációt.
- Nem beszélgethetsz a leendő menyasszonyommal! - kiabál rá Daniel és már épp összekapnának, amikor egy rég hallott hang szólal meg.
Ha a Laurinaitis érában volt, aki hiányolta az anonim GM-et és a laptopos üzeneteket, most megkapta. A RAW mai - egyelőre ismeretlen General Managere küldött e-mailt, amit Michael Cole ismertet. (Érdekes megnézni ezt a pillanatot a videón, ugyanis látszik, hogy a laptop billentyűzetén ott van egy papírlap és látszik az is, hogy Cole onnan olvas, nem pedig a monitorról. Kisebb homokszem az élő közvetítésben.)
A GM úgy gondolja, hogy AJ és CM Punk remek párt alkotnának és azonnal be is jelent egy Tag Team mérkőzést ma estére: CM Punk és AJ vs Eve és Daniel Bryan.
Daniel Bryan felordít: Micsoda? Nem Nem! Nem! Ez nem tisztességes! AJ az én partnerem kell, hogy legyen!
Ismét megszólal az e-mailt jelző hang és Cole közli, hogy a GM nem változtatja meg a döntését és sok szerencsét kíván mindenkinek.
AJ jut szóhoz és úgy véli, most minden nagyon zavaros és mindannyijuknak időre van szüksége, hogy gondolkodhassanak. Ennek ellenére boldog, hogy meccse lesz ma este CM Punk oldalán és hiszi, hogy minden okkal történik. Van egy érzése: ma este az arénát a leendő férje oldalán fogja elhagyni! Közben hol Danielre, hol Punkra néz, így nem tudhatjuk, kire is gondol valójában, mikor elhagyja a ringet.



Sheamus vs Jack Swagger
A ringbe Sheamus érkezik, majd elkezdődhet az összecsapás a kettő szupersztár között. Ám nem gondoltuk volna, hogy az All American American 1 perc alatt kap egy White Noise-ot és egy Brouge Kick-et, aztán lekopogtatják. Megszólal a Great White zenéje a győzelme utám, de ezt dudaszó szakítja félbe. Alberto Del Rio a kulisszák mögött áll és gratulál a Bajnoknak. Aztán felhívja rá a figyelmét, hogy Jack Swagger nem Alberto Del Rio, majd mondja, hogy tőle nagy versét kapott az előző SmackDown-on és fog majd vasárnap a Money In The Bank-en is kapni. A mexikói szerint új Nehézsúlyú Világbajnokot fognak avatni. Sheamus erre nem gondolkodott, hanem az éppen csak talpra álló Jack-nek adott még egy Brouge Kick-et.

A backstage-ben Zack Ryder és Santino Marella találkoznak, akik arról beszélnek, hogy a SmackDown-t Zack irányítja, de most visszatért a névtelen igazgató. Santino pedig egy pillanat alatt átalakult Sherlock Holmes-nak, és nekiállt keresni, hogy ki is lehet a titokzatos GM.


Lord Tensai és Dolph Ziggler vs Christian és Tyson Kidd
Tensai és Tyson Kidd között kissé feszült lett a hangulat, mert a SmackDown-on a highflyer legyőzte őt nagyon rövid idő eltelésével. Ez Tensai-nak nem tetszett és a backstage-ben nekiesett. Most is látszott a düh rajta, ami végül meghozta neki a győzelmet. A harc után megtámadta Tyson-t, Vikcie Guerrero pedig csak bámult, mint aki nem is hitt volna a szemének. Lehet, hogy kiszemelte az új ügyfelét, ám Ziggler elrángatta onnan.

A küzdelem után Jerry Lawler és Michael Cole vesznek össze, akik éppen a General Menedzser kérdésben mondták el a véleményüket, ám Cole annyira magyarázott, hogy az előtte álló poharat lelökte és az egész tartalma Kingen landolt. Jerry nekiment volna kommentátortársának, de megszólalt ismét a GM hangja. Cole a számítógéphez sétált és kijelentette miután magában végigolvasta az üzenetet..."Ezt nem olvasom fel." Lawler is odament, aki viszont publikussá tette: a GM üzenete alapján, hogy a félreértések elkerülhetők legyenek, gyorsan intézzék el, ahogy a WWE-ben szokás. Kiírt egy mérkőzést ma estére a két kommentátor között, ami egy WrestleMania visszavágó lesz. Ám ez után érkezik még egy üzenet, amiben azt írja, hogy a rajongókra hagyja, hogy látni szeretnék e a mérkőzést, aki igen az kiáltsa, hogy: "Igen" Az egész aréna ezt ordibálta Cole legnagyobb tiltakozására.


Brodus Clay vs Drew McIntyre
Ismét egy gyors harcot láthattunk, amin a Funkasaurus győzött a befejező mozdulata után.

A backstage-ben Santino tovább folytatta a nyomozást, és megtalálta Chris Jericho-t. Megkérdezi tőle, hogy ő e a General Menedzser, de Jericho elmondja neki, hogy nem, majd csatlakozik Chrishez Big Show is, aki egy kicsit beszél a mai meccsről és a Money In The Bank-ről.


John Cena és Kane vs Chris Jericho és Big Show
Cena érkezik elsőként és elmondja, hogy: "6 nap múlva következik a WWE legpártatlanabb mérkőzése a Money In The Bank, amin mindenkinek ugyanannyi esélye van kihívni a WWE Bajnokot. Ti ezt már tudjátok én pedig azt tudom, hogy amikor vasárnap Big Show-t meglátom, azzal fogom ütni, ami a kezembe kerül és biztosítok mindenkit, hogy én leszek a következő Mr. Money In The Bank."
Megérkezik Kane és a másik csapat, elindulhat a harc azok között, akik részt vesznek a Money In The Bank-en.
A küzdelemnek hosszú idő után nem lett vége, mert Show kihúzta Cenát a ringből, amikor kopogtatni próbált és ezért a bíró véget vetett neki. Ez után teljesen elszabadult a pokol. Létrák érkeztek a ringbe és Cena egyedül maradt végül. Lehet, hogy ez fog történni vasárnap is?


Sin Cara vs Heath Slater (SmackDown Money In The Bank kvalifikációs mérkőzés)
A harcot Sin Cara nyerte a befejező mozdulata után, majd Heath Slater, akar még egy mérkőzést, amire azt mondja, hogy legyen akár John Cena, Kane, vagy Jericho...Végül Bob Backlund érkezik, a WWE egykori Bajnoka. Slater egy kézfogás után támadt egyből, de nem volt túl szerencsés mert Bob bevetette a híres feladatási fogását, nem volt bíró, de Heath kopogott. Végül elengedte és ez után Michael Cole bejelenti, hogy ideje megnézni a szavazást. A közönség 75 százaléka szavazott arra, hogy látni szeretnék a kettejük összecsapását.


Jerry Lawlee vs Michael Cole
Booker T és Josh Matthews veszik át a kommentátorok helyét, majd elindulhat a harc. Michael egyből menekülni próbálna, de Booker visszadobja a kötelek közé. Jerry felkapja a nyakába és forog vele, mikor leteszi Cole szédül és elesik, aztán Lawler lekopogtatja.
A RAW névtelen GM-je azt írja erre, hogy mivel Booker visszalökte a ringbe Cole-t a győztes nem Lawler, Michael Cole-nak ítéli a mérkőzést! Santino jelenik meg, aki nekiáll nyomozni és megáll a ring mellett, ahol hasra esik és elkezdi valami húzni befelé. Jerry odalép és segít neki, majd láthatjuk, hogy Hornswoggle a GM laptoppal a kezében. Nem értette senki, de kiderült, hogy a RAW titokzatos GM-je ma este Hornswoggle.


Eve és Daniel Bryan vs AJ és CM Punk
A küzdelem nem tartott sokáig. Eve és AJ harcoltak a ringben, amikor Daniel Bryan ellépett a helyéről, Eve elvesztette a figyelmét és ebben a pillanatban AJ hátulról elkapta, majd lekopogtatta.

A mérkőzés győztese tehát CM Punk és AJ. Párosuk remekül dolgozott együtt, de még nyitva maradt a kérdés, hogy AJ kit választ a két fiú közül. A győzelemnek örülve AJ CM Punk nyakába ugrik, Daniel Bryan azonban ismét megpróbál a lelkére beszélni. - Bebizonyítottam, hogy te többet jelentesz nekem, mint bármelyik meccs - szól a lányhoz, Punk pedig már a fejét fogja. Menjünk és házasodjunk össze! - mondja.
A lány habozik, CM Punk pedig megragadja a mikrofont. Nem akar hazudni AJ-nek, nem akarja felhasználni azért, hogy megtartsa a bajnoki övet. Daniel Bryan feleségül akarja venni a lányt, de ez nem őérte van, hanem azért, mert úgy véli, AJ segíteni tud neki, hogy bajnok lehessen. Punk úgy dönt, hogy tisztába teszi a dolgokat akkor is, ha ez a Money In The Bank-en a meccsébe kerül, akkor is, ha ez a bajnoki címébe kerül.
Nem fogok összeházasodni veled! - mondja a lánynak, aki sírni kezd. Én legalább törődök veled annyira, hogy megmondom az igazat - teszi hozzá Punk és bocsánatot kér AJ-től.
A lány hatalmas pofont kever le Punknak, a háttérben pedig Daniel Bryan nevet ezen, majd átkiabál a ring másik felére: AJ, gyere haza! Széttárja a karját, AJ ismét sír, majd odalép Danielhez és neki is kioszt egy nagy maflást.

A közönség AJ-vel együtt kiabálja: Yes! Yes! Yes!. Ezzel ért véget a WWE RAW 998. adása. A Money In The Bank-ig már csak egy SmackDown van vissza, a pénteki show ideiglenes General Managere Zack Ryder lesz.

 

Téma: WWE RAW 2012.07.09. - Leszel a férjem?

Nincs hozzászólás.

Új hozzászólás hozzáadása